Википедија:Уредувачки натпревари/1000 статии што секоја Википедија мора да ги има/евиденција/BlueEagle1

Од Википедија — слободната енциклопедија
BlueEagle1]
Статија О1 О2 О3 Напомена
Анри Матис 9 9 9 27 значително подобрена статија
Овидиј 9 9 8 26 нова статија
Сара Бернар 7 7 7 21 значително подобрена статија
Марлен Дитрих 7 7 6 20 значително подобрена статија
Кацушика Хокусај 5 5 4 14 значително подобрена статија
Роалд Амундсен 5 5 5 15 значително подобрена статија
Џејмс Кук 7 7 7 21 значително подобрена статија
Ибн Халдун 7 3 4 14 подобрена и средена статија
Месопотамија 9 9 9 27 значително подобрена статија
Праисторија 7 7 7 21 значително подобрена статија
Приказна за Генџи 8 8 8 24 нова статија
Чанакја 8 8 8 24 нова статија
Вкупно