Википедија:Уредувачки натпревари/1000 статии што секоја Википедија мора да ги има/евиденција

Од Википедија — слободната енциклопедија

На оваа страница се наоѓа деталната евиденција на напишаните статии, заедно со оцените на жирито.

Вклучување во натпреварот[уреди извор]

Ако сакате да учествувате во натпреварот, најпрвин создадете страница, така што ќе го внесете вашето корисничко име во полето за внес на текстот и ќе стиснете на копчето. Откако ќе ја направите страницата, додајте се на дното на списокот на учесници.


При создавање на Вашата страница, додадете ги следниве предлошки:

  • {{:ВП:УНЗ|}} — по „|“ внесете го Вашето корисничко име
  • {{:ВП:УНС|}} — по „|“ внесувајте ги статиите кои сте ги направиле за натпреварот, една по друга
  • {{:ВП:УНК}} — предлошка за крај

Учесници[уреди извор]

Новите учесници одат на дното.

Додајте се себеси како

   {{/Корисничко име}}

каде „корисничко име“ е вашето корисничко име со кое сте пријавени на Википедија на македонски јазик.

Пријавени[уреди извор]

BlueEagle1]
Статија О1 О2 О3 Напомена
Анри Матис 9 9 9 27 значително подобрена статија
Овидиј 9 9 8 26 нова статија
Сара Бернар 7 7 7 21 значително подобрена статија
Марлен Дитрих 7 7 6 20 значително подобрена статија
Кацушика Хокусај 5 5 4 14 значително подобрена статија
Роалд Амундсен 5 5 5 15 значително подобрена статија
Џејмс Кук 7 7 7 21 значително подобрена статија
Ибн Халдун 7 3 4 14 подобрена и средена статија
Месопотамија 9 9 9 27 значително подобрена статија
Праисторија 7 7 7 21 значително подобрена статија
Приказна за Генџи 8 8 8 24 нова статија
Чанакја 8 8 8 24 нова статија
Вкупно
C1600]
Статија О1 О2 О3 Напомена
Металургија 2 3 3 8 нова статија
Вкупно
Тиверополник]
Статија О1 О2 О3 Напомена
Прва светска војна 10 10 10 30 Подобрена статија
Симон Боливар 6 6 6 18 Подобрена статија
Абасидски Калифат 8 7 8 23 Подобрена статија
Дамаск 9 9 9 27 Подобрена статија
Царство Мали 3 3 3 9 Нова статија
Културна револуција 7 6 6 19 Нова статија
Јужна Кореја 10 10 10 30 Подобрена статија
Абрахам Линколн 8 8 8 24 Подобрена статија
Самоубиство 10 10 10 30 Нова статија
Партенон 6 6 6 18 Нова статија
Омар 9 9 9 27 Нова статија
Трет Рајх 9 8 9 26 Подобрена статија
Марко Поло 5 4 5 14 Подобрена статија
Статуа на Слободата 6 5 5 16 Подобрена статија
Арапско-израелски конфликт 9 10 10 29 Подобрена статија
Техеран 9 8 8 25 Подобрена статија
Мојсеј 4 4 4 12 Подобрена статија
Апостол Павле 9 9 9 27 Подобрена статија
Мека 9 8 8 25 Подобрена статија
Дубаи 10 10 10 30 Подобрена статија
Кејптаун 9 8 8 25 Подобрена статија
Вкупно
19user99]
Статија О1 О2 О3 Напомена
Цивилизација 8 8 8 24 Нова статија
Фундаментализам 5 5 5 15 Нова статија
Дете 5 4 4 13 Нова статија
Жена 8 7 8 23 Подобрена статија
Маж 4 4 4 12 Нова статија
Фикција 5 5 5 15 Нова статија
Писменост 10 10 10 30 Нова статија
Хафез 7 6 6 19 Нова статија
Абу Нувас 4 4 4 12 Нова статија
Среден Исток 8 7 8 23 Нова статија
Ал-Газали 7 7 7 21 Нова статија
Калиграфија 8 8 8 24 Нова статија
Пирамиди во Гиза 6 6 6 18 Подобрена статија
Кирилица 6 6 6 18 Подобрена статија
Хомер 5 6 5 16 Подобрена статија
Убавина 6 5 5 16 Подобрена статија
Проза 3 3 3 9 Подобрена статија
Кула 3 3 3 9 Подобрена статија
Вкупно
Bjankuloski06]
Статија О1 О2 О3 Напомена
[[]] 0 0 0 0 нема уредено
Вкупно
Идеологист]
Статија О1 О2 О3 Напомена
[[]] 0 0 0 0 нема уредено
Вкупно
P.Nedelkovski]
Статија О1 О2 О3 Напомена
Логаритам 10 10 10 30 нова статија
Обновливи извори на енергија 4 4 4 12 нова статија
Брана (градба) 6 6 6 18 нова статија
Мозочен удар 4 3 4 11 подобрена статија
Отпорник 4 4 4 12 подобрена статија
Секунда 4 3 3 10 подобрена статија
Кондензатор 4 4 4 12 подобрена статија
Воздухоплов 4 4 4 12 нова статија
Вкупно
Uvtarex]
Статија О1 О2 О3 Напомена
Бактерии 4 3 5 12 Подобрена статија
Археи 3 1 6 10 Подобрена статија
Вирус 10 10 10 30 Подобрена статија
Протисти 7 6 6 19 Подобрена статија
Овес 6 6 6 18 Подобрена статија
Банана 6 6 6 18 Подобрена статија
Пченица 5 5 5 15 Подобрена статија
Лимон 6 4 4 14 Подобрена статија
Мед 6 5 5 16 Подобрена статија
Вкупно