Список на мали планети: 127001–128000

Од Википедија — слободната енциклопедија
Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето

Ова е делумен список на мали планети, од бр. 127001 до бр. 128000. Преглед на целиот каталог ќе најдете во главниот индекс.

      Околуз. обј.         ГАП (внат.)       ГАП (надв.)       Кентаур
      Марсопресекувач       ГАП (сред.)         Јупит. тројанец        Заднептунец


Содржина: 127001... 127101... 127201... 127301... 127401... 127501... 127601... 127701... 127801... 127901...

127001–127100[уреди | уреди извор]

Ознака Откриена Откривач Категорија Навод
Трајна Привремена Откриена Место
127001 2002 FT36 23 март 2002 Сокоро LINEAR ЦМП
127002 2002 FE38 30 март 2002 Паломар NEAT ЦМП
127003 2002 GO 3 април 2002 Квистаберг UDAS ЦМП
127004 2002 GW1 3 април 2002 Квистаберг UDAS ЦМП
127005 Прачет 2002 GY1 1 април 2002 Нидвил Џ. Делинџер, В. Г. Дилон ЦМП
127006 2002 GR5 9 април 2002 Паломар NEAT ЦМП
127007 2002 GC7 12 април 2002 Дезерт Игл В. К. К. Јенг ЦМП
127008 2002 GU8 12 април 2002 Паломар NEAT JUN ЦМП
127009 2002 GK11 14 април 2002 Дезерт Игл В. К. К. Јенг HNS ЦМП
127010 2002 GO11 14 април 2002 Дезерт Игл В. К. К. Јенг ЦМП
127011 2002 GT11 14 април 2002 Дезерт Игл В. К. К. Јенг MIT ЦМП
127012 2002 GU11 15 април 2002 Дезерт Игл В. К. К. Јенг ЦМП
127013 2002 GV11 15 април 2002 Дезерт Игл В. К. К. Јенг ЦМП
127014 2002 GY11 15 април 2002 Дезерт Игл В. К. К. Јенг HYG ЦМП
127015 2002 GM13 14 април 2002 Сокоро LINEAR ЦМП
127016 2002 GD15 15 април 2002 Сокоро LINEAR THM ЦМП
127017 2002 GM15 15 април 2002 Сокоро LINEAR GEF ЦМП
127018 2002 GS15 15 април 2002 Сокоро LINEAR MAR ЦМП
127019 2002 GJ16 15 април 2002 Сокоро LINEAR HYG ЦМП
127020 2002 GK16 15 април 2002 Сокоро LINEAR EOS ЦМП
127021 2002 GP16 15 април 2002 Сокоро LINEAR BRU ЦМП
127022 2002 GQ18 14 април 2002 Паломар NEAT JUN ЦМП
127023 2002 GC20 14 април 2002 Сокоро LINEAR ЦМП
127024 2002 GE20 14 април 2002 Сокоро LINEAR ЦМП
127025 2002 GF21 14 април 2002 Сокоро LINEAR ЦМП
127026 2002 GL21 14 април 2002 Сокоро LINEAR ЦМП
127027 2002 GT22 14 април 2002 Халејакала NEAT ЦМП
127028 2002 GA23 15 април 2002 Паломар NEAT MIS ЦМП
127029 2002 GB26 11 април 2002 Паломар NEAT ЦМП
127030 2002 GZ28 6 април 2002 Серо Тололо М. В. Бује HEN ЦМП
127031 2002 GM33 1 април 2002 Паломар NEAT ЦМП
127032 2002 GR33 1 април 2002 Паломар NEAT EOS ЦМП
127033 2002 GU33 1 април 2002 Паломар NEAT EOS ЦМП
127034 2002 GP34 2 април 2002 Паломар NEAT ЦМП
127035 2002 GU34 2 април 2002 Паломар NEAT ЦМП
127036 2002 GZ34 2 април 2002 Паломар NEAT ЦМП
127037 2002 GB35 1 април 2002 Паломар NEAT ЦМП
127038 2002 GR35 2 април 2002 Кит Пик Спејсвоч ЦМП
127039 2002 GJ36 2 април 2002 Кит Пик Спејсвоч ЦМП
127040 2002 GS38 2 април 2002 Кит Пик Спејсвоч KOR ЦМП
127041 2002 GH39 4 април 2002 Паломар NEAT ЦМП
127042 2002 GV39 4 април 2002 Паломар NEAT ЦМП
127043 2002 GW39 4 април 2002 Паломар NEAT ЦМП
127044 2002 GH41 4 април 2002 Паломар NEAT AGN ЦМП
127045 2002 GA42 4 април 2002 Паломар NEAT ЦМП
127046 2002 GK42 4 април 2002 Паломар NEAT THM ЦМП
127047 2002 GV42 4 април 2002 Халејакала NEAT ЦМП
127048 2002 GX43 4 април 2002 Паломар NEAT ЦМП
127049 2002 GJ44 4 април 2002 Паломар NEAT ЦМП
127050 2002 GT44 4 април 2002 Паломар NEAT ЦМП
127051 2002 GU44 4 април 2002 Паломар NEAT EOS ЦМП
127052 2002 GH46 2 април 2002 Паломар NEAT ЦМП
127053 2002 GP46 4 април 2002 Халејакала NEAT VER ЦМП
127054 2002 GD47 4 април 2002 Паломар NEAT ЦМП
127055 2002 GG47 4 април 2002 Халејакала NEAT ЦМП
127056 2002 GO47 4 април 2002 Кит Пик Спејсвоч ЦМП
127057 2002 GV47 4 април 2002 Халејакала NEAT ЦМП
127058 2002 GW48 4 април 2002 Паломар NEAT KOR ЦМП
127059 2002 GJ50 5 април 2002 Паломар NEAT ЦМП
127060 2002 GX50 5 април 2002 Андерсон Меса LONEOS KOR ЦМП
127061 2002 GA51 5 април 2002 Андерсон Меса LONEOS ЦМП
127062 2002 GT53 5 април 2002 Андерсон Меса LONEOS ЦМП
127063 2002 GW53 5 април 2002 Андерсон Меса LONEOS ЦМП
127064 2002 GA54 5 април 2002 Андерсон Меса LONEOS EUN ЦМП
127065 2002 GH55 5 април 2002 Андерсон Меса LONEOS THM ЦМП
127066 2002 GT55 5 април 2002 Паломар NEAT ЦМП
127067 2002 GM56 5 април 2002 Паломар NEAT EOS ЦМП
127068 2002 GG57 8 април 2002 Паломар NEAT ЦМП
127069 2002 GK57 8 април 2002 Паломар NEAT ЦМП
127070 2002 GZ58 8 април 2002 Паломар NEAT ЦМП
127071 2002 GT60 8 април 2002 Паломар NEAT ЦМП
127072 2002 GX60 8 април 2002 Паломар NEAT ЦМП
127073 2002 GO61 8 април 2002 Паломар NEAT ЦМП
127074 2002 GS61 8 април 2002 Паломар NEAT ЦМП
127075 2002 GU64 8 април 2002 Паломар NEAT ЦМП
127076 2002 GY64 8 април 2002 Паломар NEAT ЦМП
127077 2002 GD65 6 април 2002 Сокоро LINEAR ЦМП
127078 2002 GM65 8 април 2002 Кит Пик Спејсвоч ЦМП
127079 2002 GO65 8 април 2002 Паломар NEAT ЦМП
127080 2002 GT65 8 април 2002 Паломар NEAT HYG ЦМП
127081 2002 GK67 8 април 2002 Паломар NEAT ЦМП
127082 2002 GB70 8 април 2002 Паломар NEAT ЦМП
127083 2002 GO70 8 април 2002 Паломар NEAT HOF ЦМП
127084 2002 GF71 9 април 2002 Андерсон Меса LONEOS MRX ЦМП
127085 2002 GX73 9 април 2002 Андерсон Меса LONEOS GEF ЦМП
127086 2002 GD74 9 април 2002 Сокоро LINEAR ЦМП
127087 2002 GJ74 9 април 2002 Паломар NEAT ЦМП
127088 2002 GC76 9 април 2002 Кит Пик Спејсвоч ЦМП
127089 2002 GU76 9 април 2002 Паломар NEAT GEF ЦМП
127090 2002 GB77 9 април 2002 Андерсон Меса LONEOS ЦМП
127091 2002 GZ78 10 април 2002 Паломар NEAT ARM ЦМП
127092 2002 GD80 10 април 2002 Сокоро LINEAR ЦМП
127093 2002 GL81 10 април 2002 Сокоро LINEAR ЦМП
127094 2002 GE82 10 април 2002 Сокоро LINEAR ЦМП
127095 2002 GC83 10 април 2002 Сокоро LINEAR ЦМП
127096 2002 GJ83 10 април 2002 Сокоро LINEAR ЦМП
127097 2002 GB84 10 април 2002 Сокоро LINEAR GEF ЦМП
127098 2002 GJ84 10 април 2002 Сокоро LINEAR ЦМП
127099 2002 GN84 10 април 2002 Сокоро LINEAR ЦМП
127100 2002 GR84 10 април 2002 Сокоро LINEAR ЦМП

127101–127200[уреди | уреди извор]

најгоре WWC arrow up.png
Ознака Откриена Откривач Категорија Навод
Трајна Привремена Откриена Место
127101 2002 GR85 10 април 2002 Сокоро LINEAR ЦМП
127102 2002 GD86 10 април 2002 Сокоро LINEAR GER ЦМП
127103 2002 GQ87 10 април 2002 Сокоро LINEAR ЦМП
127104 2002 GJ88 10 април 2002 Сокоро LINEAR ЦМП
127105 2002 GL88 10 април 2002 Паломар NEAT ЦМП
127106 2002 GU90 8 април 2002 Паломар NEAT ЦМП
127107 2002 GK91 9 април 2002 Кит Пик Спејсвоч HEN ЦМП
127108 2002 GJ93 9 април 2002 Сокоро LINEAR ЦМП
127109 2002 GN93 9 април 2002 Сокоро LINEAR ЦМП
127110 2002 GE96 9 април 2002 Сокоро LINEAR NEM ЦМП
127111 2002 GG96 9 април 2002 Сокоро LINEAR DOR ЦМП
127112 2002 GP96 9 април 2002 Сокоро LINEAR ЦМП
127113 2002 GO97 9 април 2002 Кит Пик Спејсвоч ЦМП
127114 2002 GC98 10 април 2002 Сокоро LINEAR ЦМП
127115 2002 GG99 10 април 2002 Сокоро LINEAR HNS ЦМП
127116 2002 GY99 10 април 2002 Сокоро LINEAR ЦМП
127117 2002 GP100 10 април 2002 Сокоро LINEAR HNA ЦМП
127118 2002 GF101 10 април 2002 Сокоро LINEAR ЦМП
127119 2002 GK101 10 април 2002 Сокоро LINEAR ЦМП
127120 2002 GU101 10 април 2002 Сокоро LINEAR FLO ЦМП
127121 2002 GZ101 10 април 2002 Сокоро LINEAR ЦМП
127122 2002 GB102 10 април 2002 Сокоро LINEAR VER ЦМП
127123 2002 GE102 10 април 2002 Сокоро LINEAR ЦМП
127124 2002 GJ102 10 април 2002 Сокоро LINEAR ЦМП
127125 2002 GP102 10 април 2002 Сокоро LINEAR GEF ЦМП
127126 2002 GW102 10 април 2002 Сокоро LINEAR GEF ЦМП
127127 2002 GQ103 10 април 2002 Сокоро LINEAR ЦМП
127128 2002 GJ104 10 април 2002 Сокоро LINEAR GEF ЦМП
127129 2002 GQ104 10 април 2002 Сокоро LINEAR ЦМП
127130 2002 GG105 11 април 2002 Андерсон Меса LONEOS ЦМП
127131 2002 GD106 11 април 2002 Андерсон Меса LONEOS ЦМП
127132 2002 GE106 11 април 2002 Андерсон Меса LONEOS ЦМП
127133 2002 GS106 11 април 2002 Андерсон Меса LONEOS ADE ЦМП
127134 2002 GM107 11 април 2002 Сокоро LINEAR ЦМП
127135 2002 GQ109 11 април 2002 Паломар NEAT URS ЦМП
127136 2002 GB110 10 април 2002 Сокоро LINEAR XIZ ЦМП
127137 2002 GM111 10 април 2002 Сокоро LINEAR ЦМП
127138 2002 GD112 10 април 2002 Сокоро LINEAR ЦМП
127139 2002 GG112 10 април 2002 Сокоро LINEAR MRX ЦМП
127140 2002 GT113 11 април 2002 Сокоро LINEAR ЦМП
127141 2002 GC114 11 април 2002 Сокоро LINEAR WIT ЦМП
127142 2002 GP114 11 април 2002 Сокоро LINEAR GEF ЦМП
127143 2002 GX115 11 април 2002 Сокоро LINEAR EOS ЦМП
127144 2002 GK117 11 април 2002 Сокоро LINEAR ЦМП
127145 2002 GO119 12 април 2002 Паломар NEAT ЦМП
127146 2002 GT120 12 април 2002 Паломар NEAT 615 ЦМП
127147 2002 GA122 10 април 2002 Сокоро LINEAR ЦМП
127148 2002 GT123 11 април 2002 Сокоро LINEAR ЦМП
127149 2002 GZ125 12 април 2002 Сокоро LINEAR HOF ЦМП
127150 2002 GH126 12 април 2002 Паломар NEAT ЦМП
127151 2002 GX126 12 април 2002 Сокоро LINEAR FLO ЦМП
127152 2002 GV127 12 април 2002 Сокоро LINEAR ЦМП
127153 2002 GD132 12 април 2002 Сокоро LINEAR KOR ЦМП
127154 2002 GM133 12 април 2002 Сокоро LINEAR ЦМП
127155 2002 GR135 12 април 2002 Сокоро LINEAR ЦМП
127156 2002 GV136 12 април 2002 Сокоро LINEAR EOS ЦМП
127157 2002 GE139 13 април 2002 Кит Пик Спејсвоч ЦМП
127158 2002 GM139 13 април 2002 Кит Пик Спејсвоч HEN ЦМП
127159 2002 GA140 13 април 2002 Паломар NEAT ЦМП
127160 2002 GS140 13 април 2002 Паломар NEAT EOS ЦМП
127161 2002 GS143 13 април 2002 Кит Пик Спејсвоч ЦМП
127162 2002 GF144 11 април 2002 Паломар NEAT ЦМП
127163 2002 GH144 11 април 2002 Паломар NEAT ЦМП
127164 2002 GC149 14 април 2002 Кит Пик Спејсвоч AGN ЦМП
127165 2002 GK149 14 април 2002 Сокоро LINEAR ЦМП
127166 2002 GP149 14 април 2002 Сокоро LINEAR AGN ЦМП
127167 2002 GP150 14 април 2002 Сокоро LINEAR ЦМП
127168 2002 GQ151 14 април 2002 Паломар NEAT BRA ЦМП
127169 2002 GX151 12 април 2002 Паломар NEAT ЦМП
127170 2002 GM152 12 април 2002 Паломар NEAT ЦМП
127171 2002 GL153 12 април 2002 Паломар NEAT ЦМП
127172 2002 GF154 13 април 2002 Паломар NEAT ЦМП
127173 2002 GT155 13 април 2002 Паломар NEAT ЦМП
127174 2002 GZ155 13 април 2002 Паломар NEAT ЦМП
127175 2002 GZ157 13 април 2002 Паломар NEAT ЦМП
127176 2002 GC159 14 април 2002 Сокоро LINEAR ЦМП
127177 2002 GK160 15 април 2002 Паломар NEAT ЦМП
127178 2002 GN160 15 април 2002 Паломар NEAT ЦМП
127179 2002 GB161 15 април 2002 Андерсон Меса LONEOS ЦМП
127180 2002 GQ163 14 април 2002 Кит Пик Спејсвоч HEN ЦМП
127181 2002 GQ165 15 април 2002 Сокоро LINEAR ЦМП
127182 2002 GC166 15 април 2002 Андерсон Меса LONEOS ЦМП
127183 2002 GW167 9 април 2002 Сокоро LINEAR ЦМП
127184 2002 GG170 9 април 2002 Сокоро LINEAR ЦМП
127185 2002 GL171 10 април 2002 Сокоро LINEAR MAR ЦМП
127186 2002 GX171 10 април 2002 Сокоро LINEAR HEN ЦМП
127187 2002 GB172 10 април 2002 Сокоро LINEAR THM ЦМП
127188 2002 GE172 10 април 2002 Сокоро LINEAR HEN ЦМП
127189 2002 GL172 10 април 2002 Сокоро LINEAR KOR ЦМП
127190 2002 GB174 10 април 2002 Сокоро LINEAR ЦМП
127191 2002 GT174 11 април 2002 Сокоро LINEAR ЦМП
127192 2002 GW174 11 април 2002 Сокоро LINEAR ЦМП
127193 2002 GB176 11 април 2002 Сокоро LINEAR ADE ЦМП
127194 2002 GF176 12 април 2002 Сокоро LINEAR ЦМП
127195 2002 GK177 12 април 2002 Паломар М. Вајт, М. Колинс EOS ЦМП
127196 Ханацеплехова 2002 HH 16 април 2002 Ondřejov Онджејов ЦМП
127197 2002 HO 16 април 2002 Дезерт Игл В. К. К. Јенг ЦМП
127198 2002 HF1 16 април 2002 Сокоро LINEAR ЦМП
127199 2002 HL2 16 април 2002 Сокоро LINEAR ЦМП
127200 2002 HC4 16 април 2002 Сокоро LINEAR ЦМП

127201–127300[уреди | уреди извор]

најгоре WWC arrow up.png
Ознака Откриена Откривач Категорија Навод
Трајна Привремена Откриена Место
127201 2002 HY4 16 април 2002 Сокоро LINEAR ЦМП
127202 2002 HQ5 17 април 2002 Сокоро LINEAR ЦМП
127203 2002 HP6 18 април 2002 Паломар NEAT MRX ЦМП
127204 2002 HJ7 18 април 2002 Дезерт Игл В. К. К. Јенг ЦМП
127205 2002 HW7 20 април 2002 Кит Пик Спејсвоч HEN ЦМП
127206 2002 HL9 16 април 2002 Сокоро LINEAR ЦМП
127207 2002 HC10 17 април 2002 Сокоро LINEAR ЦМП
127208 2002 HM10 17 април 2002 Сокоро LINEAR ЦМП
127209 2002 HB11 18 април 2002 Халејакала NEAT ЦМП
127210 2002 HE11 21 април 2002 Паломар NEAT ЦМП
127211 2002 HK13 22 април 2002 Сокоро LINEAR EUP ЦМП
127212 2002 HB14 23 април 2002 Паломар NEAT ЦМП
127213 2002 HS14 17 април 2002 Сокоро LINEAR ЦМП
127214 2002 HC15 17 април 2002 Сокоро LINEAR ЦМП
127215 2002 HY15 17 април 2002 Сокоро LINEAR ЦМП
127216 2002 HC16 18 април 2002 Кит Пик Спејсвоч ЦМП
127217 2002 HS17 16 април 2002 Сокоро LINEAR ЦМП
127218 2002 JE 3 мај 2002 Дезерт Игл В. К. К. Јенг ЦМП
127219 2002 JR3 3 мај 2002 Андерсон Меса LONEOS ЦМП
127220 2002 JT3 3 мај 2002 Андерсон Меса LONEOS ЦМП
127221 2002 JC4 5 мај 2002 Сокоро LINEAR GAL ЦМП
127222 2002 JV5 5 мај 2002 Паломар NEAT ЦМП
127223 2002 JW5 5 мај 2002 Паломар NEAT ЦМП
127224 2002 JJ6 6 мај 2002 Кит Пик Спејсвоч ЦМП
127225 2002 JP7 4 мај 2002 Паломар NEAT HYG ЦМП
127226 2002 JQ8 6 мај 2002 Паломар NEAT ЦМП
127227 2002 JS8 5 мај 2002 Андерсон Меса LONEOS BRA ЦМП
127228 2002 JU10 7 мај 2002 Сокоро LINEAR ЦМП
127229 2002 JH11 2 мај 2002 Андерсон Меса LONEOS ЦМП
127230 2002 JO14 7 мај 2002 Сокоро LINEAR ЦМП
127231 2002 JM15 8 мај 2002 Сокоро LINEAR DOR ЦМП
127232 2002 JQ16 6 мај 2002 Паломар NEAT ADE ЦМП
127233 2002 JT16 6 мај 2002 Паломар NEAT EUN ЦМП
127234 2002 JJ17 7 мај 2002 Паломар NEAT ЦМП
127235 2002 JW17 7 мај 2002 Паломар NEAT ЦМП
127236 2002 JS18 7 мај 2002 Паломар NEAT ЦМП
127237 2002 JC19 7 мај 2002 Паломар NEAT ЦМП
127238 2002 JS20 7 мај 2002 Паломар NEAT DOR ЦМП
127239 2002 JA21 8 мај 2002 Халејакала NEAT ЦМП
127240 2002 JM25 8 мај 2002 Сокоро LINEAR ЦМП
127241 2002 JM26 8 мај 2002 Сокоро LINEAR ЦМП
127242 2002 JG28 9 мај 2002 Сокоро LINEAR ЦМП
127243 2002 JH28 9 мај 2002 Сокоро LINEAR ЦМП
127244 2002 JK29 9 мај 2002 Сокоро LINEAR THM ЦМП
127245 2002 JG30 9 мај 2002 Сокоро LINEAR ЦМП
127246 2002 JV32 9 мај 2002 Сокоро LINEAR EOS ЦМП
127247 2002 JF34 9 мај 2002 Сокоро LINEAR ЦМП
127248 2002 JK35 9 мај 2002 Сокоро LINEAR ЦМП
127249 2002 JM36 9 мај 2002 Сокоро LINEAR ЦМП
127250 2002 JY37 8 мај 2002 Халејакала NEAT ЦМП
127251 2002 JD38 8 мај 2002 Халејакала NEAT ЦМП
127252 2002 JM39 9 мај 2002 Дезерт Игл В. К. К. Јенг MAR ЦМП
127253 2002 JQ39 10 мај 2002 Дезерт Игл В. К. К. Јенг ЦМП
127254 2002 JJ42 8 мај 2002 Сокоро LINEAR ЦМП
127255 2002 JX42 8 мај 2002 Сокоро LINEAR AGN ЦМП
127256 2002 JB43 9 мај 2002 Сокоро LINEAR ЦМП
127257 2002 JZ43 9 мај 2002 Сокоро LINEAR ЦМП
127258 2002 JC45 9 мај 2002 Сокоро LINEAR ЦМП
127259 2002 JG45 9 мај 2002 Сокоро LINEAR ЦМП
127260 2002 JE46 9 мај 2002 Сокоро LINEAR ЦМП
127261 2002 JE47 9 мај 2002 Сокоро LINEAR ЦМП
127262 2002 JF48 9 мај 2002 Сокоро LINEAR ЦМП
127263 2002 JJ49 9 мај 2002 Сокоро LINEAR ЦМП
127264 2002 JB50 9 мај 2002 Сокоро LINEAR ЦМП
127265 2002 JX50 9 мај 2002 Сокоро LINEAR XIZ ЦМП
127266 2002 JU51 9 мај 2002 Сокоро LINEAR EOS ЦМП
127267 2002 JY53 9 мај 2002 Сокоро LINEAR ЦМП
127268 2002 JC55 9 мај 2002 Сокоро LINEAR ЦМП
127269 2002 JJ55 9 мај 2002 Сокоро LINEAR HYG ЦМП
127270 2002 JK57 9 мај 2002 Сокоро LINEAR ЦМП
127271 2002 JL60 10 мај 2002 Сокоро LINEAR ЦМП
127272 2002 JS60 5 мај 2002 Андерсон Меса LONEOS CLO ЦМП
127273 2002 JA61 11 мај 2002 Кит Пик Спејсвоч KOR ЦМП
127274 2002 JE61 8 мај 2002 Сокоро LINEAR ЦМП
127275 2002 JB63 8 мај 2002 Сокоро LINEAR ЦМП
127276 2002 JF65 9 мај 2002 Сокоро LINEAR ЦМП
127277 2002 JV65 9 мај 2002 Сокоро LINEAR ЦМП
127278 2002 JC66 9 мај 2002 Сокоро LINEAR AEO ЦМП
127279 2002 JY66 10 мај 2002 Сокоро LINEAR THM ЦМП
127280 2002 JK67 10 мај 2002 Сокоро LINEAR ЦМП
127281 2002 JA69 7 мај 2002 Сокоро LINEAR ЦМП
127282 2002 JD69 7 мај 2002 Сокоро LINEAR ЦМП
127283 2002 JQ69 7 мај 2002 Сокоро LINEAR RAF ЦМП
127284 2002 JF70 7 мај 2002 Сокоро LINEAR DOR ЦМП
127285 2002 JG70 7 мај 2002 Сокоро LINEAR ЦМП
127286 2002 JC71 8 мај 2002 Сокоро LINEAR ЦМП
127287 2002 JR72 8 мај 2002 Сокоро LINEAR ЦМП
127288 2002 JV74 9 мај 2002 Сокоро LINEAR ЦМП
127289 2002 JD75 9 мај 2002 Сокоро LINEAR AEO ЦМП
127290 2002 JM77 11 мај 2002 Сокоро LINEAR EOS ЦМП
127291 2002 JT77 11 мај 2002 Сокоро LINEAR KOR ЦМП
127292 2002 JJ78 11 мај 2002 Сокоро LINEAR ЦМП
127293 2002 JL78 11 мај 2002 Сокоро LINEAR AGN ЦМП
127294 2002 JN79 11 мај 2002 Сокоро LINEAR NEM ЦМП
127295 2002 JE80 11 мај 2002 Сокоро LINEAR KOR ЦМП
127296 2002 JV80 11 мај 2002 Сокоро LINEAR ЦМП
127297 2002 JD81 11 мај 2002 Сокоро LINEAR ЦМП
127298 2002 JG81 11 мај 2002 Сокоро LINEAR MIS ЦМП
127299 2002 JU81 11 мај 2002 Сокоро LINEAR ЦМП
127300 2002 JN83 11 мај 2002 Сокоро LINEAR HYG ЦМП

127301–127400[уреди | уреди извор]

најгоре WWC arrow up.png
Ознака Откриена Откривач Категорија Навод
Трајна Привремена Откриена Место
127301 2002 JX84 11 мај 2002 Сокоро LINEAR ЦМП
127302 2002 JM85 11 мај 2002 Сокоро LINEAR ЦМП
127303 2002 JG86 11 мај 2002 Сокоро LINEAR THM ЦМП
127304 2002 JA87 11 мај 2002 Сокоро LINEAR NYS ЦМП
127305 2002 JJ87 11 мај 2002 Сокоро LINEAR ЦМП
127306 2002 JR88 11 мај 2002 Сокоро LINEAR KOR ЦМП
127307 2002 JT88 11 мај 2002 Сокоро LINEAR LIX ЦМП
127308 2002 JF89 11 мај 2002 Сокоро LINEAR ЦМП
127309 2002 JN89 11 мај 2002 Сокоро LINEAR KOR ЦМП
127310 2002 JT90 11 мај 2002 Сокоро LINEAR FLO ЦМП
127311 2002 JV90 11 мај 2002 Сокоро LINEAR EOS ЦМП
127312 2002 JC91 11 мај 2002 Сокоро LINEAR ЦМП
127313 2002 JJ94 11 мај 2002 Сокоро LINEAR ЦМП
127314 2002 JN94 11 мај 2002 Сокоро LINEAR ЦМП
127315 2002 JL96 11 мај 2002 Сокоро LINEAR ЦМП
127316 2002 JW96 9 мај 2002 Халејакала NEAT ЦМП
127317 2002 JA97 11 мај 2002 Паломар NEAT ЦМП
127318 2002 JT97 8 мај 2002 Сокоро LINEAR ЦМП
127319 2002 JB99 13 мај 2002 Паломар NEAT ЦМП
127320 2002 JC99 13 мај 2002 Паломар NEAT ЦМП
127321 2002 JW99 8 мај 2002 Сокоро LINEAR EUN ЦМП
127322 2002 JE100 14 мај 2002 Риди Крик Џ. Бротон EUP ЦМП
127323 2002 JL100 7 мај 2002 Сокоро LINEAR EUP ЦМП
127324 2002 JP100 15 мај 2002 Фаунтин Хилс Фаунтин Хилс MIT ЦМП
127325 2002 JN101 9 мај 2002 Сокоро LINEAR TEL ЦМП
127326 2002 JL102 9 мај 2002 Сокоро LINEAR ЦМП
127327 2002 JS103 10 мај 2002 Сокоро LINEAR ЦМП
127328 2002 JH105 12 мај 2002 Сокоро LINEAR ЦМП
127329 2002 JZ107 14 мај 2002 Паломар NEAT ЦМП
127330 2002 JL108 14 мај 2002 Паломар NEAT ЦМП
127331 2002 JX109 11 мај 2002 Сокоро LINEAR ЦМП
127332 2002 JW110 11 мај 2002 Сокоро LINEAR HNA ЦМП
127333 2002 JQ111 11 мај 2002 Сокоро LINEAR ЦМП
127334 2002 JX111 11 мај 2002 Сокоро LINEAR ЦМП
127335 2002 JB113 13 мај 2002 Паломар NEAT ЦМП
127336 2002 JB115 13 мај 2002 Сокоро LINEAR VER ЦМП
127337 2002 JK117 4 мај 2002 Паломар NEAT ЦМП
127338 2002 JE118 4 мај 2002 Паломар NEAT ЦМП
127339 2002 JK118 5 мај 2002 Паломар NEAT EUN ЦМП
127340 2002 JN118 5 мај 2002 Паломар NEAT ЦМП
127341 2002 JO118 5 мај 2002 Паломар NEAT ЦМП
127342 2002 JU118 5 мај 2002 Паломар NEAT ЦМП
127343 2002 JE119 5 мај 2002 Паломар NEAT ЦМП
127344 2002 JP119 5 мај 2002 Паломар NEAT ЦМП
127345 2002 JQ119 5 мај 2002 Паломар NEAT ЦМП
127346 2002 JU119 5 мај 2002 Паломар NEAT MAR ЦМП
127347 2002 JT120 5 мај 2002 Паломар NEAT ЦМП
127348 2002 JV120 5 мај 2002 Паломар NEAT ADE ЦМП
127349 2002 JU121 5 мај 2002 Паломар NEAT ЦМП
127350 2002 JB122 6 мај 2002 Паломар NEAT ЦМП
127351 2002 JD123 6 мај 2002 Паломар NEAT ЦМП
127352 2002 JC124 6 мај 2002 Паломар NEAT ЦМП
127353 2002 JU125 7 мај 2002 Паломар NEAT ЦМП
127354 2002 JF126 7 мај 2002 Сокоро LINEAR ЦМП
127355 2002 JX126 7 мај 2002 Андерсон Меса LONEOS ALA ЦМП
127356 2002 JB128 7 мај 2002 Паломар NEAT ЦМП
127357 2002 JP128 7 мај 2002 Паломар NEAT ЦМП
127358 2002 JF129 8 мај 2002 Кит Пик Спејсвоч ЦМП
127359 2002 JH129 8 мај 2002 Кит Пик Спејсвоч ЦМП
127360 2002 JM132 9 мај 2002 Паломар NEAT ЦМП
127361 2002 JY132 9 мај 2002 Сокоро LINEAR ЦМП
127362 2002 JF134 9 мај 2002 Паломар NEAT INO ЦМП
127363 2002 JG134 9 мај 2002 Паломар NEAT ЦМП
127364 2002 JN134 9 мај 2002 Паломар NEAT ЦМП
127365 2002 JO134 9 мај 2002 Паломар NEAT ЦМП
127366 2002 JG135 9 мај 2002 Кит Пик Спејсвоч TEL ЦМП
127367 2002 JZ135 9 мај 2002 Паломар NEAT THM ЦМП
127368 2002 JC136 9 мај 2002 Паломар NEAT V ЦМП
127369 2002 JC143 12 мај 2002 Паломар NEAT DOR ЦМП
127370 2002 JJ144 13 мај 2002 Паломар NEAT ЦМП
127371 2002 JT144 13 мај 2002 Паломар NEAT ЦМП
127372 2002 JF145 13 мај 2002 Паломар NEAT ЦМП
127373 2002 JT145 14 мај 2002 Паломар NEAT ЦМП
127374 2002 KE 16 мај 2002 Фаунтин Хилс Фаунтин Хилс ЦМП
127375 2002 KN 16 мај 2002 Сокоро LINEAR ЦМП
127376 2002 KH1 17 мај 2002 Сокоро LINEAR H ЦМП
127377 2002 KP2 17 мај 2002 Паломар NEAT THM ЦМП
127378 2002 KZ2 18 мај 2002 Паломар NEAT THM ЦМП
127379 2002 KR3 17 мај 2002 Сокоро LINEAR ALA ЦМП
127380 2002 KR5 16 мај 2002 Сокоро LINEAR THM ЦМП
127381 2002 KT5 16 мај 2002 Сокоро LINEAR ЦМП
127382 2002 KQ6 27 мај 2002 Паломар NEAT ЦМП
127383 2002 KK7 28 мај 2002 Паломар NEAT ЦМП
127384 2002 KS13 19 мај 2002 Паломар NEAT EOS ЦМП
127385 2002 KT14 30 мај 2002 Паломар NEAT ЦМП
127386 2002 LB2 2 јуни 2002 Паломар NEAT ЦМП
127387 2002 LR4 5 јуни 2002 Сокоро LINEAR TRP ЦМП
127388 2002 LF5 6 јуни 2002 Фаунтин Хилс Ч. В. Џулс, П. Р. Олворсем ЦМП
127389 2002 LW6 1 јуни 2002 Сокоро LINEAR EOS ЦМП
127390 2002 LO8 5 јуни 2002 Сокоро LINEAR ЦМП
127391 2002 LT8 5 јуни 2002 Сокоро LINEAR ЦМП
127392 2002 LJ9 5 јуни 2002 Сокоро LINEAR EOS ЦМП
127393 2002 LL10 5 јуни 2002 Сокоро LINEAR ЦМП
127394 2002 LR11 5 јуни 2002 Сокоро LINEAR ЦМП
127395 2002 LP13 6 јуни 2002 Сокоро LINEAR ЦМП
127396 2002 LQ17 6 јуни 2002 Сокоро LINEAR ЦМП
127397 2002 LQ18 6 јуни 2002 Сокоро LINEAR THM ЦМП
127398 2002 LD19 6 јуни 2002 Сокоро LINEAR ЦМП
127399 2002 LT21 8 јуни 2002 Сокоро LINEAR ЦМП
127400 2002 LW24 2 јуни 2002 Паломар NEAT ЦМП

127401–127500[уреди | уреди извор]

најгоре WWC arrow up.png
Ознака Откриена Откривач Категорија Навод
Трајна Привремена Откриена Место
127401 2002 LK25 3 јуни 2002 Сокоро LINEAR ЦМП
127402 2002 LP27 8 јуни 2002 Сокоро LINEAR ЦМП
127403 2002 LT29 9 јуни 2002 Халејакала NEAT ЦМП
127404 2002 LX30 3 јуни 2002 Паломар NEAT ЦМП
127405 2002 LT32 3 јуни 2002 Сокоро LINEAR ЦМП
127406 2002 LD33 3 јуни 2002 Сокоро LINEAR ЦМП
127407 2002 LA35 9 јуни 2002 Паломар NEAT ЦМП
127408 2002 LP37 12 јуни 2002 Сокоро LINEAR ЦМП
127409 2002 LE38 5 јуни 2002 Паломар NEAT TEL ЦМП
127410 2002 LF45 5 јуни 2002 Паломар NEAT ЦМП
127411 2002 LS48 10 јуни 2002 Паломар NEAT ЦМП
127412 2002 LA51 8 јуни 2002 Паломар NEAT ЦМП
127413 2002 LS53 10 јуни 2002 Сокоро LINEAR ЦМП
127414 2002 LQ57 12 јуни 2002 Сокоро LINEAR ЦМП
127415 2002 NG6 11 јули 2002 Кампо Императоре CINEOS ЦМП
127416 2002 NF10 4 јули 2002 Паломар NEAT THM ЦМП
127417 2002 NK11 4 јули 2002 Паломар NEAT ЦМП
127418 2002 NB19 9 јули 2002 Сокоро LINEAR HYG ЦМП
127419 2002 NU24 9 јули 2002 Сокоро LINEAR ЦМП
127420 2002 NZ26 9 јули 2002 Сокоро LINEAR ЦМП
127421 2002 OE7 20 јули 2002 Паломар NEAT ЦМП
127422 2002 OX11 18 јули 2002 Сокоро LINEAR ЦМП
127423 2002 OF13 18 јули 2002 Сокоро LINEAR EOS ЦМП
127424 2002 OJ15 18 јули 2002 Сокоро LINEAR ЦМП
127425 2002 OL18 18 јули 2002 Сокоро LINEAR ЦМП
127426 2002 OV21 21 јули 2002 Паломар NEAT HIL ЦМП
127427 2002 OE23 22 јули 2002 Паломар NEAT TIR ЦМП
127428 2002 PX 1 август 2002 Сокоро LINEAR H ЦМП
127429 2002 PK5 4 август 2002 Паломар NEAT ЦМП
127430 2002 PD14 6 август 2002 Паломар NEAT ЦМП
127431 2002 PB15 6 август 2002 Паломар NEAT HYG ЦМП
127432 2002 PE15 6 август 2002 Паломар NEAT ЦМП
127433 2002 PO16 6 август 2002 Паломар NEAT VER ЦМП
127434 2002 PA17 6 август 2002 Паломар NEAT ЦМП
127435 2002 PX21 6 август 2002 Паломар NEAT ЦМП
127436 2002 PD32 6 август 2002 Паломар NEAT ЦМП
127437 2002 PZ51 8 август 2002 Паломар NEAT HYG ЦМП
127438 2002 PF52 8 август 2002 Паломар NEAT HYG ЦМП
127439 2002 PY59 10 август 2002 Сокоро LINEAR EUN ЦМП
127440 2002 PE66 6 август 2002 Паломар NEAT HYG ЦМП
127441 2002 PK66 6 август 2002 Паломар NEAT EOS ЦМП
127442 2002 PW66 6 август 2002 Паломар NEAT ЦМП
127443 2002 PX69 11 август 2002 Сокоро LINEAR TIR ЦМП
127444 2002 PQ71 12 август 2002 Сокоро LINEAR ITH ЦМП
127445 2002 PP84 10 август 2002 Сокоро LINEAR ЦМП
127446 2002 PD102 12 август 2002 Сокоро LINEAR ЦМП
127447 2002 PY112 12 август 2002 Сокоро LINEAR H ЦМП
127448 2002 PY118 13 август 2002 Андерсон Меса LONEOS HIL ЦМП
127449 2002 PM124 13 август 2002 Андерсон Меса LONEOS SHU ЦМП
127450 2002 PH125 14 август 2002 Сокоро LINEAR HYG ЦМП
127451 2002 PZ140 14 август 2002 Сајдинг Спринг Р. Х. Макнот TIR ЦМП
127452 2002 PN156 8 август 2002 Паломар С. Ф. Хениг ЦМП
127453 2002 PK163 8 август 2002 Паломар С. Ф. Хениг ЦМП
127454 2002 PN169 8 август 2002 Паломар NEAT THM ЦМП
127455 2002 QJ6 18 август 2002 Сокоро LINEAR ЦМП
127456 2002 QV26 29 август 2002 Паломар NEAT ЦМП
127457 2002 QM28 29 август 2002 Паломар NEAT HYG ЦМП
127458 2002 QF40 30 август 2002 Паломар NEAT ЦМП
127459 2002 QS42 30 август 2002 Паломар NEAT AEG ЦМП
127460 2002 QJ47 30 август 2002 Андерсон Меса LONEOS EOS ЦМП
127461 2002 QV49 29 август 2002 Паломар Р. Метсон LIX ЦМП
127462 2002 QY49 29 август 2002 Паломар Р. Метсон ЦМП
127463 2002 QC65 16 август 2002 Паломар NEAT ЦМП
127464 2002 RQ6 1 септември 2002 Халејакала NEAT ЦМП
127465 2002 RY32 4 септември 2002 Андерсон Меса LONEOS ЦМП
127466 2002 RA40 5 септември 2002 Сокоро LINEAR V ЦМП
127467 2002 RX41 5 септември 2002 Сокоро LINEAR ЦМП
127468 2002 RC86 5 септември 2002 Сокоро LINEAR ЦМП
127469 2002 RP94 5 септември 2002 Сокоро LINEAR SHU ЦМП
127470 2002 RY98 5 септември 2002 Сокоро LINEAR THM ЦМП
127471 2002 RD110 6 септември 2002 Сокоро LINEAR V ЦМП
127472 2002 RD113 5 септември 2002 Сокоро LINEAR ЦМП
127473 2002 RX125 9 септември 2002 Дребах Дребах V ЦМП
127474 2002 RW140 10 септември 2002 Паломар NEAT EOS ЦМП
127475 2002 RC141 10 септември 2002 Паломар NEAT ЦМП
127476 2002 RF153 12 септември 2002 Паломар NEAT FLO ЦМП
127477 2002 RS211 14 септември 2002 Гудрик-Пигот Р. А. Такер ЦМП
127478 2002 SX19 26 септември 2002 Паломар NEAT H ЦМП
127479 2002 SE23 27 септември 2002 Паломар NEAT ЦМП
127480 2002 SU28 28 септември 2002 Халејакала NEAT ЦМП
127481 2002 ST29 28 септември 2002 Халејакала NEAT ЦМП
127482 2002 SK36 29 септември 2002 Халејакала NEAT ЦМП
127483 2002 SE44 29 септември 2002 Кит Пик Спејсвоч ЦМП
127484 2002 SA45 29 септември 2002 Халејакала NEAT NYS ЦМП
127485 2002 ST54 30 септември 2002 Халејакала NEAT V ЦМП
127486 2002 SJ64 16 септември 2002 Паломар NEAT ЦМП
127487 2002 TP3 1 октомври 2002 Андерсон Меса LONEOS THM ЦМП
127488 2002 TE11 1 октомври 2002 Андерсон Меса LONEOS ЦМП
127489 2002 TN16 2 октомври 2002 Сокоро LINEAR V ЦМП
127490 2002 TU18 2 октомври 2002 Сокоро LINEAR NYS ЦМП
127491 2002 TV21 2 октомври 2002 Сокоро LINEAR ЦМП
127492 2002 TC23 2 октомври 2002 Сокоро LINEAR ЦМП
127493 2002 TU29 2 октомври 2002 Сокоро LINEAR ЦМП
127494 2002 TR30 2 октомври 2002 Сокоро LINEAR FLO ЦМП
127495 2002 TW30 2 октомври 2002 Сокоро LINEAR ЦМП
127496 2002 TL39 2 октомври 2002 Сокоро LINEAR ЦМП
127497 2002 TS44 2 октомври 2002 Сокоро LINEAR HYG ЦМП
127498 2002 TQ47 2 октомври 2002 Сокоро LINEAR ЦМП
127499 2002 TF56 1 октомври 2002 Андерсон Меса LONEOS ЦМП
127500 2002 TH57 3 октомври 2002 Паломар NEAT H ЦМП

127501–127600[уреди | уреди извор]

најгоре WWC arrow up.png
Ознака Откриена Откривач Категорија Навод
Трајна Привремена Откриена Место
127501 2002 TN59 3 октомври 2002 Паломар NEAT H ЦМП
127502 2002 TP59 4 октомври 2002 Сокоро LINEAR H ЦМП
127503 2002 TR59 4 октомври 2002 Сокоро LINEAR ЦМП
127504 2002 TW66 6 октомври 2002 Сокоро LINEAR ЦМП
127505 2002 TF80 1 октомври 2002 Сокоро LINEAR ЦМП
127506 2002 TA91 3 октомври 2002 Паломар NEAT ЦМП
127507 2002 TU131 4 октомври 2002 Сокоро LINEAR V ЦМП
127508 2002 TU216 6 октомври 2002 Халејакала NEAT ЦМП
127509 2002 TP220 6 октомври 2002 Сокоро LINEAR H ЦМП
127510 2002 TM229 7 октомври 2002 Сокоро LINEAR ЦМП
127511 2002 TY233 6 октомври 2002 Сокоро LINEAR ЦМП
127512 2002 TE240 9 октомври 2002 Сокоро LINEAR ЦМП
127513 2002 TD250 7 октомври 2002 Сокоро LINEAR NYS ЦМП
127514 2002 TS295 13 октомври 2002 Паломар NEAT H ЦМП
127515 Нита 2002 TY306 4 октомври 2002 Апачи Поинт SDSS ЦМП
127516 Оравец 2002 TT307 4 октомври 2002 Апачи Поинт SDSS V ЦМП
127517 Кајкепан 2002 TJ371 10 октомври 2002 Апачи Поинт SDSS ЦМП
127518 2002 UH16 30 октомври 2002 Паломар NEAT V ЦМП
127519 2002 UJ16 30 октомври 2002 Паломар NEAT ЦМП
127520 2002 UQ29 31 октомври 2002 Паломар NEAT H ЦМП
127521 2002 VK14 5 ноември 2002 Сокоро LINEAR ЦМП
127522 2002 VD24 5 ноември 2002 Сокоро LINEAR ЦМП
127523 2002 VN47 5 ноември 2002 Сокоро LINEAR EOS ЦМП
127524 2002 VV59 3 ноември 2002 Халејакала NEAT V ЦМП
127525 2002 VE60 3 ноември 2002 Халејакала NEAT ЦМП
127526 2002 VU100 11 ноември 2002 Андерсон Меса LONEOS ЦМП
127527 2002 VT114 13 ноември 2002 Паломар NEAT ЦМП
127528 2002 VM119 12 ноември 2002 Сокоро LINEAR ЦМП
127529 2002 VL125 13 ноември 2002 Паломар NEAT ЦМП
127530 2002 VX127 15 ноември 2002 Паломар NEAT H ЦМП
127531 2002 WS5 23 ноември 2002 Паломар NEAT ЦМП
127532 2002 WH9 24 ноември 2002 Паломар NEAT L5 ЦМП
127533 2002 WZ9 24 ноември 2002 Паломар NEAT ЦМП
127534 2002 WR17 30 ноември 2002 Сокоро LINEAR L5 ЦМП
127535 2002 XL14 5 декември 2002 Сокоро LINEAR ЦМП
127536 2002 XO26 3 декември 2002 Паломар NEAT ЦМП
127537 2002 XU29 5 декември 2002 Сокоро LINEAR ЦМП
127538 2002 XV45 10 декември 2002 Сокоро LINEAR H ЦМП
127539 2002 XV46 7 декември 2002 Сокоро LINEAR ЦМП
127540 2002 XQ63 11 декември 2002 Сокоро LINEAR H ЦМП
127541 2002 XZ65 12 декември 2002 Сокоро LINEAR H ЦМП
127542 2002 XR66 10 декември 2002 Кит Пик Спејсвоч ERI ЦМП
127543 2002 XA73 11 декември 2002 Сокоро LINEAR ЦМП
127544 2002 XD81 11 декември 2002 Сокоро LINEAR ЦМП
127545 Crisman 2002 XZ91 4 декември 2002 Кит Пик Р. Милс FLO ЦМП
127546 2002 XU93 4 декември 2002 Кит Пик М. В. Бује centaur ЦМП
127547 2002 XG94 3 декември 2002 Паломар С. Ф. Хениг RAF ЦМП
127548 2002 YM 27 декември 2002 Андерсон Меса LONEOS FLO ЦМП
127549 2002 YH1 27 декември 2002 Андерсон Меса LONEOS ЦМП
127550 2002 YB2 27 декември 2002 Сокоро LINEAR H ЦМП
127551 2002 YQ3 28 декември 2002 Сокоро LINEAR H ЦМП
127552 2002 YF5 28 декември 2002 Сокоро LINEAR ЦМП
127553 2002 YN9 31 декември 2002 Сокоро LINEAR ЦМП
127554 2002 YW9 31 декември 2002 Сокоро LINEAR ЦМП
127555 2002 YT11 31 декември 2002 Сокоро LINEAR V ЦМП
127556 2002 YW11 31 декември 2002 Кит Пик Спејсвоч ЦМП
127557 2002 YA12 31 декември 2002 Сокоро LINEAR PHO ЦМП
127558 2002 YM23 31 декември 2002 Сокоро LINEAR V ЦМП
127559 2002 YZ23 31 декември 2002 Сокоро LINEAR MAS ЦМП
127560 2002 YQ26 31 декември 2002 Сокоро LINEAR ЦМП
127561 2002 YC28 31 декември 2002 Сокоро LINEAR MAS ЦМП
127562 2002 YH31 31 декември 2002 Сокоро LINEAR ЦМП
127563 2002 YF32 31 декември 2002 Халејакала NEAT ЦМП
127564 2003 AX 1 јануари 2003 Сокоро LINEAR ЦМП
127565 2003 AM5 1 јануари 2003 Сокоро LINEAR MAS ЦМП
127566 2003 AL6 1 јануари 2003 Сокоро LINEAR ЦМП
127567 2003 AS8 2 јануари 2003 Андерсон Меса LONEOS ЦМП
127568 2003 AV9 4 јануари 2003 Сокоро LINEAR ЦМП
127569 2003 AQ13 1 јануари 2003 Сокоро LINEAR ЦМП
127570 2003 AH16 1 јануари 2003 Сокоро LINEAR EUN ЦМП
127571 2003 AM17 5 јануари 2003 Сокоро LINEAR H ЦМП
127572 2003 AR30 4 јануари 2003 Кит Пик Спејсвоч ЦМП
127573 2003 AT30 4 јануари 2003 Кит Пик Спејсвоч HEN ЦМП
127574 2003 AG34 7 јануари 2003 Сокоро LINEAR ЦМП
127575 2003 AL41 7 јануари 2003 Сокоро LINEAR ЦМП
127576 2003 AT41 7 јануари 2003 Сокоро LINEAR V ЦМП
127577 2003 AF44 5 јануари 2003 Сокоро LINEAR ЦМП
127578 2003 AA53 5 јануари 2003 Андерсон Меса LONEOS ЦМП
127579 2003 AJ58 5 јануари 2003 Сокоро LINEAR ЦМП
127580 2003 AD59 5 јануари 2003 Сокоро LINEAR ЦМП
127581 2003 AW59 5 јануари 2003 Сокоро LINEAR ЦМП
127582 2003 AK61 7 јануари 2003 Сокоро LINEAR V ЦМП
127583 2003 AG64 7 јануари 2003 Сокоро LINEAR MAR ЦМП
127584 2003 AD67 7 јануари 2003 Сокоро LINEAR ЦМП
127585 2003 AW70 10 јануари 2003 Сокоро LINEAR V ЦМП
127586 2003 AY79 11 јануари 2003 Сокоро LINEAR H ЦМП
127587 2003 AQ82 8 јануари 2003 Сокоро LINEAR ЦМП
127588 2003 AL88 2 јануари 2003 Сокоро LINEAR ЦМП
127589 2003 AS91 5 јануари 2003 Андерсон Меса LONEOS ЦМП
127590 2003 BY1 25 јануари 2003 Андерсон Меса LONEOS HOF ЦМП
127591 2003 BF6 23 јануари 2003 Квистаберг UDAS ЦМП
127592 2003 BB7 25 јануари 2003 Андерсон Меса LONEOS ЦМП
127593 2003 BC11 26 јануари 2003 Андерсон Меса LONEOS NYS ЦМП
127594 2003 BL12 26 јануари 2003 Андерсон Меса LONEOS ЦМП
127595 2003 BN12 26 јануари 2003 Андерсон Меса LONEOS ЦМП
127596 2003 BA15 26 јануари 2003 Халејакала NEAT ЦМП
127597 2003 BK15 26 јануари 2003 Халејакала NEAT V ЦМП
127598 2003 BH16 26 јануари 2003 Халејакала NEAT ЦМП
127599 2003 BE18 27 јануари 2003 Сокоро LINEAR EUT ЦМП
127600 2003 BT18 27 јануари 2003 Халејакала NEAT ЦМП

127601–127700[уреди | уреди извор]

најгоре WWC arrow up.png
Ознака Откриена Откривач Категорија Навод
Трајна Привремена Откриена Место
127601 2003 BP19 26 јануари 2003 Халејакала NEAT V ЦМП
127602 2003 BY19 26 јануари 2003 Халејакала NEAT ЦМП
127603 2003 BP21 27 јануари 2003 Сокоро LINEAR FLO ЦМП
127604 2003 BD26 26 јануари 2003 Андерсон Меса LONEOS ЦМП
127605 2003 BJ27 26 јануари 2003 Андерсон Меса LONEOS FLO ЦМП
127606 2003 BQ28 26 јануари 2003 Халејакала NEAT ЦМП
127607 2003 BW30 27 јануари 2003 Сокоро LINEAR ЦМП
127608 2003 BH31 27 јануари 2003 Сокоро LINEAR MAR ЦМП
127609 2003 BW31 27 јануари 2003 Сокоро LINEAR EUN ЦМП
127610 2003 BK34 26 јануари 2003 Халејакала NEAT ЦМП
127611 2003 BB38 27 јануари 2003 Андерсон Меса LONEOS V ЦМП
127612 2003 BG39 27 јануари 2003 Сокоро LINEAR ЦМП
127613 2003 BP44 27 јануари 2003 Сокоро LINEAR NYS ЦМП
127614 2003 BX45 30 јануари 2003 Кит Пик Спејсвоч ЦМП
127615 2003 BH49 26 јануари 2003 Халејакала NEAT ЦМП
127616 2003 BL50 27 јануари 2003 Сокоро LINEAR ЦМП
127617 2003 BM53 27 јануари 2003 Андерсон Меса LONEOS NYS ЦМП
127618 2003 BN53 27 јануари 2003 Сокоро LINEAR V ЦМП
127619 2003 BV53 27 јануари 2003 Сокоро LINEAR ЦМП
127620 2003 BY54 27 јануари 2003 Халејакала NEAT ЦМП
127621 2003 BN55 27 јануари 2003 Паломар NEAT ЦМП
127622 2003 BM62 28 јануари 2003 Паломар NEAT ЦМП
127623 2003 BG67 30 јануари 2003 Халејакала NEAT ЦМП
127624 2003 BP70 30 јануари 2003 Халејакала NEAT ЦМП
127625 2003 BR72 28 јануари 2003 Сокоро LINEAR ЦМП
127626 2003 BZ72 28 јануари 2003 Халејакала NEAT ЦМП
127627 2003 BP80 31 јануари 2003 Сокоро LINEAR ЦМП
127628 2003 BT81 31 јануари 2003 Сокоро LINEAR ЦМП
127629 2003 BJ89 28 јануари 2003 Кит Пик Спејсвоч EOS ЦМП
127630 2003 BX89 28 јануари 2003 Сокоро LINEAR FLO ЦМП
127631 2003 BD90 28 јануари 2003 Сокоро LINEAR ЦМП
127632 2003 BK90 30 јануари 2003 Андерсон Меса LONEOS V ЦМП
127633 2003 CG2 1 февруари 2003 Сокоро LINEAR ЦМП
127634 2003 CY4 1 февруари 2003 Сокоро LINEAR ЦМП
127635 2003 CH6 1 февруари 2003 Сокоро LINEAR ЦМП
127636 2003 CQ7 1 февруари 2003 Сокоро LINEAR ЦМП
127637 2003 CU7 1 февруари 2003 Сокоро LINEAR ЦМП
127638 2003 CE8 1 февруари 2003 Сокоро LINEAR FLO ЦМП
127639 2003 CO8 1 февруари 2003 Сокоро LINEAR PHO ЦМП
127640 2003 CQ8 1 февруари 2003 Халејакала NEAT URS ЦМП
127641 2003 CL9 2 февруари 2003 Сокоро LINEAR ЦМП
127642 2003 CO9 2 февруари 2003 Сокоро LINEAR V ЦМП
127643 2003 CY9 2 февруари 2003 Сокоро LINEAR FLO ЦМП
127644 2003 CF10 2 февруари 2003 Сокоро LINEAR MAR ЦМП
127645 2003 CV10 3 февруари 2003 Андерсон Меса LONEOS V ЦМП
127646 2003 CX13 5 февруари 2003 Халејакала NEAT ЦМП
127647 2003 CS15 6 февруари 2003 Сокоро LINEAR ЦМП
127648 2003 CA18 7 февруари 2003 Кит Пик Спејсвоч ЦМП
127649 2003 CS19 7 февруари 2003 Паломар NEAT ЦМП
127650 2003 DC2 21 февруари 2003 Паломар NEAT EOS ЦМП
127651 2003 DP2 22 февруари 2003 Дезерт Игл В. К. К. Јенг ЦМП
127652 2003 DT3 22 февруари 2003 Паломар NEAT V ЦМП
127653 2003 DX4 22 февруари 2003 Паломар NEAT NYS ЦМП
127654 2003 DY7 22 февруари 2003 Кит Пик Спејсвоч MAS ЦМП
127655 2003 DJ8 22 февруари 2003 Паломар NEAT ALA ЦМП
127656 2003 DV8 22 февруари 2003 Паломар NEAT ЦМП
127657 2003 DV9 24 февруари 2003 Uccle Т. Пауелс ЦМП
127658 2003 DV10 26 февруари 2003 Кампо Императоре CINEOS NYS ЦМП
127659 2003 DC11 23 февруари 2003 Кит Пик Спејсвоч NYS ЦМП
127660 2003 DT12 26 февруари 2003 Кампо Императоре CINEOS MAS ЦМП
127661 2003 DM13 22 февруари 2003 Гудрик-Пигот J. W. Kessel FLO ЦМП
127662 2003 DT13 25 февруари 2003 Халејакала NEAT ЦМП
127663 2003 DK14 24 февруари 2003 Халејакала NEAT ЦМП
127664 2003 DV14 25 февруари 2003 Кампо Императоре CINEOS ЦМП
127665 2003 DE16 19 февруари 2003 Паломар NEAT V ЦМП
127666 2003 DM19 22 февруари 2003 Паломар NEAT FLO ЦМП
127667 2003 DH20 22 февруари 2003 Паломар NEAT ЦМП
127668 2003 DP20 22 февруари 2003 Паломар NEAT ЦМП
127669 2003 EM2 5 март 2003 Сокоро LINEAR NYS ЦМП
127670 2003 ER2 5 март 2003 Сокоро LINEAR ЦМП
127671 2003 ET3 6 март 2003 Паломар NEAT ЦМП
127672 2003 EF4 6 март 2003 Паломар NEAT ЦМП
127673 2003 EK4 6 март 2003 Дезерт Игл В. К. К. Јенг ЦМП
127674 2003 EX4 6 март 2003 Сокоро LINEAR NYS ЦМП
127675 2003 EO5 5 март 2003 Сокоро LINEAR ЦМП
127676 2003 EE6 6 март 2003 Андерсон Меса LONEOS ЦМП
127677 2003 EW7 6 март 2003 Андерсон Меса LONEOS FLO ЦМП
127678 2003 ES8 6 март 2003 Андерсон Меса LONEOS ЦМП
127679 2003 EW8 6 март 2003 Сокоро LINEAR FLO ЦМП
127680 2003 EX10 6 март 2003 Сокоро LINEAR ЦМП
127681 2003 EY10 6 март 2003 Сокоро LINEAR FLO ЦМП
127682 2003 EA11 6 март 2003 Сокоро LINEAR GEF ЦМП
127683 2003 EW12 6 март 2003 Сокоро LINEAR ЦМП
127684 2003 EV13 6 март 2003 Паломар NEAT ЦМП
127685 2003 ED14 7 март 2003 Паломар NEAT V ЦМП
127686 2003 EM14 5 март 2003 Сокоро LINEAR MAR ЦМП
127687 2003 EC15 7 март 2003 Сокоро LINEAR ЦМП
127688 2003 EC16 7 март 2003 Сокоро LINEAR PHO ЦМП
127689 Донкапоне 2003 EE17 5 март 2003 Collepardo У. Таљафери, Ф. Малија ЦМП
127690 2003 EJ17 5 март 2003 Сокоро LINEAR NYS ЦМП
127691 2003 EP17 5 март 2003 Сокоро LINEAR ЦМП
127692 2003 EW18 6 март 2003 Андерсон Меса LONEOS ЦМП
127693 2003 EG20 6 март 2003 Андерсон Меса LONEOS MAS ЦМП
127694 2003 EN20 6 март 2003 Андерсон Меса LONEOS ЦМП
127695 2003 EO21 6 март 2003 Андерсон Меса LONEOS ЦМП
127696 2003 EQ22 6 март 2003 Сокоро LINEAR V ЦМП
127697 2003 EU22 6 март 2003 Сокоро LINEAR ЦМП
127698 2003 EC23 6 март 2003 Сокоро LINEAR NYS ЦМП
127699 2003 EC24 6 март 2003 Сокоро LINEAR ЦМП
127700 2003 EE24 6 март 2003 Сокоро LINEAR ЦМП

127701–127800[уреди | уреди извор]

најгоре WWC arrow up.png
Ознака Откриена Откривач Категорија Навод
Трајна Привремена Откриена Место
127701 2003 EJ24 6 март 2003 Сокоро LINEAR ЦМП
127702 2003 ES24 6 март 2003 Сокоро LINEAR ЦМП
127703 2003 EE25 6 март 2003 Андерсон Меса LONEOS ЦМП
127704 2003 EZ25 6 март 2003 Андерсон Меса LONEOS ЦМП
127705 2003 ES27 6 март 2003 Сокоро LINEAR NYS ЦМП
127706 2003 EE28 6 март 2003 Сокоро LINEAR ЦМП
127707 2003 EN28 6 март 2003 Сокоро LINEAR ЦМП
127708 2003 ES29 6 март 2003 Сокоро LINEAR ЦМП
127709 2003 ET29 6 март 2003 Сокоро LINEAR NYS ЦМП
127710 2003 EZ31 7 март 2003 Сокоро LINEAR ЦМП
127711 2003 EU32 7 март 2003 Андерсон Меса LONEOS NYS ЦМП
127712 2003 EN33 7 март 2003 Андерсон Меса LONEOS FLO ЦМП
127713 2003 EU33 7 март 2003 Андерсон Меса LONEOS ЦМП
127714 2003 EF35 7 март 2003 Сокоро LINEAR FLO ЦМП
127715 2003 EN35 7 март 2003 Сокоро LINEAR ЦМП
127716 2003 ES37 8 март 2003 Андерсон Меса LONEOS ЦМП
127717 2003 EA38 8 март 2003 Андерсон Меса LONEOS ЦМП
127718 2003 EP38 8 март 2003 Андерсон Меса LONEOS ЦМП
127719 2003 EK40 8 март 2003 Сокоро LINEAR PHO ЦМП
127720 2003 ES41 6 март 2003 Сокоро LINEAR ЦМП
127721 2003 EV41 7 март 2003 Андерсон Меса LONEOS ЦМП
127722 2003 EV43 6 март 2003 Сокоро LINEAR THM ЦМП
127723 2003 EL45 7 март 2003 Сокоро LINEAR FLO ЦМП
127724 2003 ER45 7 март 2003 Сокоро LINEAR FLO ЦМП
127725 2003 EE48 9 март 2003 Андерсон Меса LONEOS ЦМП
127726 2003 EB49 9 март 2003 Сокоро LINEAR V ЦМП
127727 2003 EE49 10 март 2003 Андерсон Меса LONEOS ЦМП
127728 2003 EU49 10 март 2003 Паломар NEAT ЦМП
127729 2003 EO50 9 март 2003 Сокоро LINEAR ЦМП
127730 2003 EF52 11 март 2003 Паломар NEAT ЦМП
127731 2003 ER52 8 март 2003 Сокоро LINEAR ЦМП
127732 2003 EW57 9 март 2003 Сокоро LINEAR ЦМП
127733 2003 EB58 9 март 2003 Сокоро LINEAR ЦМП
127734 2003 EP59 11 март 2003 Сокоро LINEAR ЦМП
127735 2003 FU 20 март 2003 Паломар NEAT PHO ЦМП
127736 2003 FN2 23 март 2003 Фарпоинт Г. Хаг ЦМП
127737 2003 FZ5 26 март 2003 Кампо Императоре CINEOS ЦМП
127738 2003 FH8 21 март 2003 Бершки Гладбах В. Бикел ЦМП
127739 2003 FW8 28 март 2003 Нидвил Л. Касади, П. Гросино ЦМП
127740 2003 FS9 22 март 2003 Паломар NEAT EUN ЦМП
127741 2003 FG11 23 март 2003 Кит Пик Спејсвоч AGN ЦМП
127742 2003 FC12 24 март 2003 Кит Пик Спејсвоч ЦМП
127743 2003 FH12 22 март 2003 Паломар NEAT ЦМП
127744 2003 FN12 22 март 2003 Паломар NEAT ЦМП
127745 2003 FV13 23 март 2003 Кит Пик Спејсвоч ЦМП
127746 2003 FG14 23 март 2003 Кит Пик Спејсвоч AGN ЦМП
127747 2003 FR14 23 март 2003 Кит Пик Спејсвоч ЦМП
127748 2003 FN16 23 март 2003 Кит Пик Спејсвоч ЦМП
127749 2003 FS16 23 март 2003 Халејакала NEAT ЦМП
127750 2003 FV16 23 март 2003 Квистаберг UDAS ЦМП
127751 2003 FV20 23 март 2003 Паломар NEAT FLO ЦМП
127752 2003 FZ20 23 март 2003 Паломар NEAT ЦМП
127753 2003 FB21 23 март 2003 Паломар NEAT ЦМП
127754 2003 FB24 23 март 2003 Кит Пик Спејсвоч MAS ЦМП
127755 2003 FD28 24 март 2003 Кит Пик Спејсвоч NYS ЦМП
127756 2003 FJ28 24 март 2003 Халејакала NEAT V ЦМП
127757 2003 FM28 24 март 2003 Халејакала NEAT ЦМП
127758 2003 FO30 25 март 2003 Халејакала NEAT ERI ЦМП
127759 2003 FV31 23 март 2003 Кит Пик Спејсвоч MAS ЦМП
127760 2003 FM32 23 март 2003 Кит Пик Спејсвоч ЦМП
127761 2003 FL34 23 март 2003 Кит Пик Спејсвоч MAS ЦМП
127762 2003 FC38 23 март 2003 Кит Пик Спејсвоч ЦМП
127763 2003 FO38 23 март 2003 Кит Пик Спејсвоч NYS ЦМП
127764 2003 FW39 24 март 2003 Кит Пик Спејсвоч ЦМП
127765 2003 FL40 24 март 2003 Кит Пик Спејсвоч NYS ЦМП
127766 2003 FA42 26 март 2003 Кит Пик Спејсвоч ЦМП
127767 2003 FS42 23 март 2003 Кит Пик Спејсвоч NYS ЦМП
127768 2003 FS44 23 март 2003 Халејакала NEAT ЦМП
127769 2003 FB47 24 март 2003 Кит Пик Спејсвоч ЦМП
127770 2003 FR47 24 март 2003 Кит Пик Спејсвоч ЦМП
127771 2003 FP50 25 март 2003 Паломар NEAT ЦМП
127772 2003 FO52 25 март 2003 Паломар NEAT ЦМП
127773 2003 FV52 25 март 2003 Паломар NEAT ЦМП
127774 2003 FA53 25 март 2003 Халејакала NEAT ЦМП
127775 2003 FH53 25 март 2003 Паломар NEAT ЦМП
127776 2003 FP53 25 март 2003 Паломар NEAT ЦМП
127777 2003 FT53 25 март 2003 Паломар NEAT MAR ЦМП
127778 2003 FY53 25 март 2003 Паломар NEAT ЦМП
127779 2003 FN54 25 март 2003 Халејакала NEAT ЦМП
127780 2003 FU54 25 март 2003 Халејакала NEAT ЦМП
127781 2003 FO55 26 март 2003 Паломар NEAT ЦМП
127782 2003 FR57 26 март 2003 Паломар NEAT NYS ЦМП
127783 2003 FL60 26 март 2003 Паломар NEAT PAD ЦМП
127784 2003 FD63 26 март 2003 Паломар NEAT NYS ЦМП
127785 2003 FE63 26 март 2003 Паломар NEAT V ЦМП
127786 2003 FM63 26 март 2003 Паломар NEAT NYS ЦМП
127787 2003 FF66 26 март 2003 Паломар NEAT NYS ЦМП
127788 2003 FL66 26 март 2003 Паломар NEAT NYS ЦМП
127789 2003 FR66 26 март 2003 Паломар NEAT V ЦМП
127790 2003 FC72 26 март 2003 Паломар NEAT FLO ЦМП
127791 2003 FP72 26 март 2003 Паломар NEAT ЦМП
127792 2003 FS72 26 март 2003 Паломар NEAT ЦМП
127793 2003 FZ72 26 март 2003 Халејакала NEAT NYS ЦМП
127794 2003 FA73 26 март 2003 Халејакала NEAT ЦМП
127795 2003 FU73 26 март 2003 Паломар NEAT V ЦМП
127796 2003 FO74 26 март 2003 Паломар NEAT ЦМП
127797 2003 FB75 26 март 2003 Халејакала NEAT ЦМП
127798 2003 FQ75 27 март 2003 Паломар NEAT ЦМП
127799 2003 FB76 27 март 2003 Паломар NEAT ЦМП
127800 2003 FL76 27 март 2003 Паломар NEAT ЦМП

127801–127900[уреди | уреди извор]

најгоре WWC arrow up.png
Ознака Откриена Откривач Категорија Навод
Трајна Привремена Откриена Место
127801 2003 FL77 27 март 2003 Паломар NEAT ЦМП
127802 2003 FM77 27 март 2003 Паломар NEAT ЦМП
127803 Џонванепул 2003 FP77 27 март 2003 Каталина CSS MAR ЦМП
127804 2003 FH80 27 март 2003 Сокоро LINEAR ЦМП
127805 2003 FE81 27 март 2003 Сокоро LINEAR ЦМП
127806 2003 FO81 27 март 2003 Сокоро LINEAR DUR ЦМП
127807 2003 FK82 27 март 2003 Паломар NEAT ЦМП
127808 2003 FU82 27 март 2003 Паломар NEAT FLO ЦМП
127809 2003 FQ83 27 март 2003 Паломар NEAT ЦМП
127810 Мајклрајт 2003 FK85 28 март 2003 Каталина CSS ЦМП
127811 2003 FS85 28 март 2003 Андерсон Меса LONEOS ЦМП
127812 2003 FT85 28 март 2003 Андерсон Меса LONEOS SUL ЦМП
127813 2003 FG86 28 март 2003 Кит Пик Спејсвоч ЦМП
127814 2003 FT86 28 март 2003 Кит Пик Спејсвоч DOR ЦМП
127815 2003 FG87 28 март 2003 Кит Пик Спејсвоч ЦМП
127816 2003 FH88 28 март 2003 Кит Пик Спејсвоч FLO ЦМП
127817 2003 FK88 28 март 2003 Кит Пик Спејсвоч ЦМП
127818 2003 FL88 28 март 2003 Кит Пик Спејсвоч FLO ЦМП
127819 2003 FZ88 29 март 2003 Андерсон Меса LONEOS ЦМП
127820 2003 FV90 29 март 2003 Андерсон Меса LONEOS ЦМП
127821 2003 FE91 29 март 2003 Андерсон Меса LONEOS FLO ЦМП
127822 2003 FV91 29 март 2003 Андерсон Меса LONEOS ЦМП
127823 2003 FD92 29 март 2003 Андерсон Меса LONEOS ЦМП
127824 2003 FK92 29 март 2003 Андерсон Меса LONEOS NYS ЦМП
127825 2003 FR92 29 март 2003 Андерсон Меса LONEOS TIR ЦМП
127826 2003 FY92 29 март 2003 Андерсон Меса LONEOS ЦМП
127827 2003 FB93 29 март 2003 Андерсон Меса LONEOS FLO ЦМП
127828 2003 FH93 29 март 2003 Андерсон Меса LONEOS ЦМП
127829 2003 FH94 29 март 2003 Андерсон Меса LONEOS HNS ЦМП
127830 2003 FP94 29 март 2003 Андерсон Меса LONEOS ЦМП
127831 2003 FQ94 29 март 2003 Андерсон Меса LONEOS V ЦМП
127832 2003 FS101 31 март 2003 Кит Пик Спејсвоч FLO ЦМП
127833 2003 FU103 24 март 2003 Кит Пик Спејсвоч ЦМП
127834 2003 FR104 25 март 2003 Халејакала NEAT ЦМП
127835 2003 FX104 26 март 2003 Кит Пик Спејсвоч NYS ЦМП
127836 2003 FW106 27 март 2003 Андерсон Меса LONEOS V ЦМП
127837 2003 FP107 30 март 2003 Сокоро LINEAR ЦМП
127838 2003 FU107 30 март 2003 Сокоро LINEAR ЦМП
127839 2003 FV107 31 март 2003 Сокоро LINEAR FLO ЦМП
127840 2003 FL108 30 март 2003 Сокоро LINEAR ЦМП
127841 2003 FN108 31 март 2003 Андерсон Меса LONEOS ЦМП
127842 2003 FC109 31 март 2003 Андерсон Меса LONEOS ЦМП
127843 2003 FG109 31 март 2003 Андерсон Меса LONEOS ЦМП
127844 2003 FL109 31 март 2003 Андерсон Меса LONEOS ЦМП
127845 2003 FY109 30 март 2003 Андерсон Меса LONEOS ЦМП
127846 2003 FO111 31 март 2003 Андерсон Меса LONEOS L4 • ERY ЦМП
127847 2003 FT111 31 март 2003 Сокоро LINEAR FLO ЦМП
127848 2003 FW111 31 март 2003 Сокоро LINEAR FLO ЦМП
127849 2003 FY111 31 март 2003 Сокоро LINEAR ЦМП
127850 2003 FC112 31 март 2003 Сокоро LINEAR ЦМП
127851 2003 FW112 30 март 2003 Сокоро LINEAR NYS ЦМП
127852 2003 FA113 30 март 2003 Кит Пик Спејсвоч NYS ЦМП
127853 2003 FB113 30 март 2003 Кит Пик Спејсвоч ЦМП
127854 2003 FH113 31 март 2003 Сокоро LINEAR NYS ЦМП
127855 2003 FQ114 31 март 2003 Кит Пик Спејсвоч ЦМП
127856 2003 FR114 31 март 2003 Кит Пик Спејсвоч FLO ЦМП
127857 2003 FZ114 31 март 2003 Сокоро LINEAR FLO ЦМП
127858 2003 FJ115 31 март 2003 Кит Пик Спејсвоч HYG ЦМП
127859 2003 FP115 31 март 2003 Сокоро LINEAR ЦМП
127860 2003 FS115 31 март 2003 Сокоро LINEAR ЦМП
127861 2003 FE116 22 март 2003 Паломар NEAT V ЦМП
127862 2003 FT116 23 март 2003 Кит Пик Спејсвоч ЦМП
127863 2003 FE118 25 март 2003 Паломар NEAT ЦМП
127864 2003 FM118 26 март 2003 Андерсон Меса LONEOS ЦМП
127865 2003 FK119 26 март 2003 Андерсон Меса LONEOS MAS ЦМП
127866 2003 FR119 26 март 2003 Андерсон Меса LONEOS ЦМП
127867 2003 FS119 26 март 2003 Андерсон Меса LONEOS MAS ЦМП
127868 2003 FT119 26 март 2003 Андерсон Меса LONEOS NYS ЦМП
127869 2003 FW121 25 март 2003 Андерсон Меса LONEOS EUN ЦМП
127870 Виго 2003 FE123 24 март 2003 Мерида И. Р. Ферин, К. Леал GAL ЦМП
127871 2003 FC128 31 март 2003 Кит Пик М. В. Бује res • 4:5 ЦМП
127872 2003 GV 4 април 2003 Сокоро LINEAR ЦМП
127873 2003 GN1 1 април 2003 Халејакала NEAT V ЦМП
127874 2003 GP1 1 април 2003 Халејакала NEAT ЦМП
127875 2003 GT1 1 април 2003 Халејакала NEAT ЦМП
127876 2003 GN2 1 април 2003 Сокоро LINEAR ЦМП
127877 2003 GP3 1 април 2003 Сокоро LINEAR ЦМП
127878 2003 GH4 1 април 2003 Сокоро LINEAR ЦМП
127879 2003 GL4 1 април 2003 Сокоро LINEAR ЦМП
127880 2003 GS4 1 април 2003 Сокоро LINEAR ЦМП
127881 2003 GG5 1 април 2003 Сокоро LINEAR NYS ЦМП
127882 2003 GX5 1 април 2003 Сокоро LINEAR ЦМП
127883 2003 GB6 1 април 2003 Сокоро LINEAR FLO ЦМП
127884 2003 GK6 2 април 2003 Сокоро LINEAR NYS ЦМП
127885 2003 GL6 2 април 2003 Сокоро LINEAR ЦМП
127886 2003 GO6 2 април 2003 Сокоро LINEAR ЦМП
127887 2003 GT6 2 април 2003 Халејакала NEAT ЦМП
127888 2003 GO7 1 април 2003 Сокоро LINEAR FLO ЦМП
127889 2003 GT8 1 април 2003 Сокоро LINEAR ЦМП
127890 2003 GE9 2 април 2003 Сокоро LINEAR FLO ЦМП
127891 2003 GG9 2 април 2003 Сокоро LINEAR ЦМП
127892 2003 GO9 2 април 2003 Сокоро LINEAR ЦМП
127893 2003 GU9 2 април 2003 Сокоро LINEAR ЦМП
127894 2003 GD12 1 април 2003 Сокоро LINEAR ЦМП
127895 2003 GA13 1 април 2003 Сокоро LINEAR ЦМП
127896 2003 GY14 3 април 2003 Халејакала NEAT MAR ЦМП
127897 2003 GJ15 4 април 2003 Халејакала NEAT ЦМП
127898 2003 GA16 2 април 2003 Сокоро LINEAR ЦМП
127899 2003 GG16 2 април 2003 Халејакала NEAT ЦМП
127900 2003 GO16 3 април 2003 Халејакала NEAT ЦМП

127901–128000[уреди | уреди извор]

најгоре WWC arrow up.png
Ознака Откриена Откривач Категорија Навод
Трајна Привремена Откриена Место
127901 2003 GD22 6 април 2003 Дезерт Игл В. К. К. Јенг ЦМП
127902 2003 GG22 6 април 2003 Дезерт Игл В. К. К. Јенг ЦМП
127903 2003 GT22 3 април 2003 Андерсон Меса LONEOS ЦМП
127904 2003 GB23 3 април 2003 Андерсон Меса LONEOS ЦМП
127905 2003 GE23 4 април 2003 Андерсон Меса LONEOS ЦМП
127906 2003 GV23 6 април 2003 Сокоро LINEAR ЦМП
127907 2003 GW23 6 април 2003 Кит Пик Спејсвоч ЦМП
127908 2003 GM26 4 април 2003 Кит Пик Спејсвоч ЦМП
127909 2003 GU26 4 април 2003 Кит Пик Спејсвоч ЦМП
127910 2003 GV26 4 април 2003 Кит Пик Спејсвоч ЦМП
127911 2003 GG27 6 април 2003 Кит Пик Спејсвоч ЦМП
127912 2003 GY28 4 април 2003 Кит Пик Спејсвоч ЦМП
127913 2003 GD29 5 април 2003 Кит Пик Спејсвоч V ЦМП
127914 2003 GK29 7 април 2003 Сокоро LINEAR ЦМП
127915 2003 GB35 8 април 2003 Сокоро LINEAR ЦМП
127916 2003 GC38 8 април 2003 Сокоро LINEAR ЦМП
127917 2003 GW38 8 април 2003 Кит Пик Спејсвоч ЦМП
127918 2003 GB40 8 април 2003 Сокоро LINEAR V ЦМП
127919 2003 GR43 9 април 2003 Сокоро LINEAR V ЦМП
127920 2003 GH44 9 април 2003 Сокоро LINEAR TIR ЦМП
127921 2003 GL44 9 април 2003 Сокоро LINEAR ALA ЦМП
127922 2003 GM44 9 април 2003 Паломар NEAT ЦМП
127923 2003 GP46 8 април 2003 Паломар NEAT ЦМП
127924 2003 GO47 7 април 2003 Кит Пик Спејсвоч FLO ЦМП
127925 2003 GQ47 7 април 2003 Паломар NEAT ЦМП
127926 2003 GO48 9 април 2003 Паломар NEAT ЦМП
127927 2003 GU49 10 април 2003 Кит Пик Спејсвоч ЦМП
127928 2003 GW49 10 април 2003 Кит Пик Спејсвоч ЦМП
127929 2003 GL53 9 април 2003 Кингснејк Џ. В. Макласки ЦМП
127930 2003 GX53 5 април 2003 Андерсон Меса LONEOS ЦМП
127931 2003 GA55 4 април 2003 Кит Пик Спејсвоч ЦМП
127932 2003 HB1 21 април 2003 Каталина CSS ЦМП
127933 Шоноборн 2003 HF1 21 април 2003 Каталина CSS ЦМП
127934 2003 HK1 22 април 2003 Сајдинг Спринг Р. Х. Макнот ЦМП
127935 Ридмакена 2003 HM1 21 април 2003 Каталина CSS ЦМП
127936 2003 HU1 23 април 2003 Кампо Императоре CINEOS V ЦМП
127937 2003 HZ1 23 април 2003 Риди Крик Џ. Бротон EOS ЦМП
127938 2003 HN2 25 април 2003 Сокоро LINEAR ЦМП
127939 2003 HX2 24 април 2003 Андерсон Меса LONEOS ЦМП
127940 2003 HE3 24 април 2003 Андерсон Меса LONEOS EOS ЦМП
127941 2003 HK3 24 април 2003 Андерсон Меса LONEOS ЦМП
127942 2003 HR3 24 април 2003 Андерсон Меса LONEOS ЦМП
127943 2003 HW3 24 април 2003 Андерсон Меса LONEOS ЦМП
127944 2003 HN4 24 април 2003 Андерсон Меса LONEOS ЦМП
127945 2003 HW6 24 април 2003 Кит Пик Спејсвоч HEN ЦМП
127946 2003 HD8 24 април 2003 Андерсон Меса LONEOS V ЦМП
127947 2003 HE8 24 април 2003 Андерсон Меса LONEOS ЦМП
127948 2003 HU9 25 април 2003 Кит Пик Спејсвоч ЦМП
127949 2003 HA10 25 април 2003 Кит Пик Спејсвоч ЦМП
127950 2003 HK10 25 април 2003 Кит Пик Спејсвоч ЦМП
127951 2003 HQ10 25 април 2003 Кит Пик Спејсвоч ЦМП
127952 2003 HD11 26 април 2003 Кит Пик Спејсвоч ЦМП
127953 2003 HA13 24 април 2003 Кит Пик Спејсвоч ЦМП
127954 2003 HB13 24 април 2003 Кит Пик Спејсвоч ЦМП
127955 2003 HY13 25 април 2003 Кампо Императоре CINEOS ЦМП
127956 2003 HR14 26 април 2003 Халејакала NEAT NYS ЦМП
127957 2003 HF15 26 април 2003 Халејакала NEAT ЦМП
127958 2003 HD16 25 април 2003 Кампо Императоре CINEOS ЦМП
127959 2003 HD20 26 април 2003 Халејакала NEAT NYS ЦМП
127960 2003 HP20 24 април 2003 Андерсон Меса LONEOS V ЦМП
127961 2003 HA21 24 април 2003 Андерсон Меса LONEOS ЦМП
127962 2003 HG21 25 април 2003 Кит Пик Спејсвоч KLI ЦМП
127963 2003 HO21 26 април 2003 Халејакала NEAT ЦМП
127964 2003 HQ21 26 април 2003 Халејакала NEAT ЦМП
127965 2003 HG22 24 април 2003 Кампо Императоре CINEOS ЦМП
127966 2003 HU26 27 април 2003 Андерсон Меса LONEOS ERI ЦМП
127967 2003 HJ27 28 април 2003 Сокоро LINEAR ЦМП
127968 2003 HD28 26 април 2003 Халејакала NEAT ЦМП
127969 2003 HO31 26 април 2003 Кит Пик Спејсвоч ЦМП
127970 2003 HJ36 28 април 2003 Сокоро LINEAR ЦМП
127971 2003 HP36 29 април 2003 Сокоро LINEAR NYS ЦМП
127972 2003 HP37 28 април 2003 Андерсон Меса LONEOS V ЦМП
127973 2003 HO38 29 април 2003 Сокоро LINEAR NYS ЦМП
127974 2003 HL39 29 април 2003 Сокоро LINEAR ЦМП
127975 2003 HM39 29 април 2003 Сокоро LINEAR ЦМП
127976 2003 HY39 29 април 2003 Сокоро LINEAR NYS ЦМП
127977 2003 HF40 29 април 2003 Сокоро LINEAR NYS ЦМП
127978 2003 HL40 29 април 2003 Сокоро LINEAR ЦМП
127979 2003 HM40 29 април 2003 Сокоро LINEAR NYS ЦМП
127980 2003 HC41 29 април 2003 Сокоро LINEAR ЦМП
127981 2003 HS41 29 април 2003 Халејакала NEAT ЦМП
127982 2003 HY41 29 април 2003 Халејакала NEAT EUN ЦМП
127983 2003 HW42 29 април 2003 Риди Крик Џ. Бротон ЦМП
127984 2003 HA43 28 април 2003 Халејакала NEAT ЦМП
127985 2003 HM43 29 април 2003 Сокоро LINEAR ЦМП
127986 2003 HN43 29 април 2003 Сокоро LINEAR ЦМП
127987 2003 HE45 29 април 2003 Сокоро LINEAR HYG ЦМП
127988 2003 HJ46 28 април 2003 Сокоро LINEAR MAS ЦМП
127989 2003 HL46 28 април 2003 Сокоро LINEAR MAR ЦМП
127990 2003 HG48 30 април 2003 Сокоро LINEAR ЦМП
127991 2003 HR48 30 април 2003 Сокоро LINEAR ЦМП
127992 2003 HT48 30 април 2003 Сокоро LINEAR FLO ЦМП
127993 2003 HU48 30 април 2003 Сокоро LINEAR ЦМП
127994 2003 HE49 30 април 2003 Халејакала NEAT ЦМП
127995 2003 HS49 29 април 2003 Андерсон Меса LONEOS AGN ЦМП
127996 2003 HJ50 30 април 2003 Кит Пик Спејсвоч HNS ЦМП
127997 2003 HQ50 28 април 2003 Сокоро LINEAR V ЦМП
127998 2003 HA51 28 април 2003 Сокоро LINEAR ЦМП
127999 2003 HF51 29 април 2003 Кит Пик Спејсвоч V ЦМП
128000 2003 HQ51 30 април 2003 Сокоро LINEAR ЦМП
најгоре WWC arrow up.png

Надворешни врски[уреди | уреди извор]