Википедија:Уредувачки денови 2017/Статистика

Од Википедија — слободната енциклопедија
Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето

Во текот на 2017 година биле одредени уредувачки денови на следните теми:

  1. Временски периоди во 15 век;
  2. Пантомима;
  3. Реки во Македонија;
  4. Валути во оптек;
  5. Фудбалери на Атлетико Мадрид;
  6. Фудбалери на Реал Мадрид;
  7. Храна;
  8. Месечини на Јупитер;
  9. Свети Климент Охридски; и
  10. Патеки за Формула 1.
Учесници
Број Ден Учесници
1. Временски периоди во 15 век Ehrlich91, Kiril Simeonovski (2)
2. Пантомима Kiril Simeonovski, Ehrlich91, P.Nedelkovski, Иван Ж (4)
3. Реки во Македонија Инокентиј, Kiril Simeonovski, Иван Ж, Ehrlich91, P.Nedelkovski, TheGreatMKD, Petrovskyz (7)
4. Валути во оптек P.Nedelkovski, Иван Ж, Kiril Simeonovski (3)
5. Фудбалери на Атлетико Мадрид Иван Ж, TheGreatMKD, P.Nedelkovski (3)
6. Фудбалери на Реал Мадрид P.Nedelkovski, Иван Ж (2)
7. Храна Иван Ж, BlueEagle1, P.Nedelkovski, Ehrlich91, Kiril Simeonovski (5)
8. Месечини на Јупитер Иван Ж, BlueEagle1, Bjankuloski06, Ehrlich91, Kiril Simeonovski, Инокентиј, Тиверополник (7)
9. Свети Климент Охридски Kiril Simeonovski, P.Nedelkovski (2)
10. Патеки за Формула 1 Иван Ж, Тиверополник, Македонец, P.Nedelkovski (4)
Статистики
Мерка Опис Ден Резултат
Создадени статии вкупен број на создадени статии на Википедија Временски периоди во 15 век 0
Пантомима 12
Реки во Македонија 68
Валути во оптек 10
Фудбалери на Атлетико Мадрид 8
Фудбалери на Реал Мадрид 4
Храна 9
Месечини на Јупитер 28
Свети Климент Охридски 4
Патеки за Формула 1 8
Вкупно 151
Подобрени статии вкупен број на подобрени статии на Википедија Временски периоди во 15 век 4
Пантомима 1
Реки во Македонија 0
Валути во оптек 0
Фудбалери на Атлетико Мадрид 0
Фудбалери на Реал Мадрид 0
Храна 7
Месечини на Јупитер 1
Свети Климент Охридски 0
Патеки за Формула 1 0
Вкупно 13
Подобрени шаблони вкупен број на подобрени постоечки шаблони на Википедија Временски периоди во 15 век 0
Пантомима 0
Реки во Македонија 0
Валути во оптек 0
Фудбалери на Атлетико Мадрид 0
Фудбалери на Реал Мадрид 0
Храна 0
Месечини на Јупитер 1
Свети Климент Охридски 0
Патеки за Формула 1 0
Вкупно 1
Вклученост на заедницата вкупен број на различни учесници во деновите Вкупно 11

Поврзано[уреди извор]