Википедија:Уредувачки викенди 2017/Статистика

Од Википедија — слободната енциклопедија
Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето

Во текот на 2017 година биле одредени уредувачки викенди на следните теми:

  1. Астрономија;
  2. Стадиони;
  3. Фабержеови јајца;
  4. Евровизија;
  5. Џиро д'Италија;
  6. Равенки;
  7. Пиво;
  8. Бразил;
  9. Градоначалници во Македонија (2017-2021); и
  10. Зеленчук.
Учесници
Број Ден Учесници
1. Астрономија Kiril Simeonovski, P.Nedelkovski, Ehrlich91, Инокентиј (4)
2. Стадиони Иван Ж, Тиверополник, TheGreatMKD (3)
3. Фабержеови јајца Kiril Simeonovski, Тиверополник, Ehrlich91, Иван Ж, Инокентиј, P.Nedelkovski (6)
4. Евровизија Kiril Simeonovski, Иван Ж, Beclievski, P.Nedelkovski (4)
5. Џиро д'Италија Иван Ж, Ehrlich91, P.Nedelkovski (3)
6. Равенки P.Nedelkovski, Инокентиј (2)
7. Пиво Иван Ж, P.Nedelkovski, Kiril Simeonovski, Тиверополник (4)
8. Бразил Иван Ж, Kiril Simeonovski, Тиверополник, P.Nedelkovski, Ehrlich91, Македонец (6)
9. Градоначалници во Македонија (2017-2021) Иван Ж, Ajta, Ehrlich91, BlueEagle1, Retrohead (5)
10. Зеленчук Иван Ж, P.Nedelkovski, Bjankuloski06, Тиверополник (4)
Статистика
Мерка Опис Ден Резултат
Создадени статии вкупен број на создадени статии на Википедија Астрономија 16
Стадиони 24
Фабержеови јајца 18
Евровизија 3
Џиро д'Италија 20
Равенки 9
Пиво 10
Бразил 17
Градоначалници во Македонија (2017-2021) 13
Зеленчук 13
Вкупно 143
Подобрени статии вкупен број на подобрени статии на Википедија Астрономија 0
Стадиони 0
Фабержеови јајца 1
Евровизија 1
Џиро д'Италија 4
Равенки 1
Пиво 0
Бразил 1
Градоначалници во Македонија (2017-2021) 5
Зеленчук 0
Вкупно 13
Создадени предлошки вкупен број на создадени предлошки на Википедија Астрономија 1
Стадиони 0
Фабержеови јајца 0
Евровизија 0
Џиро д'Италија 0
Равенки 1
Пиво 0
Бразил 0
Градоначалници во Македонија (2017-2021) 0
Зеленчук 0
Вкупно 2
Вклученост на заедницата вкупен број на различни учесници во викендите Вкупно 13

Поврзано[уреди извор]