Предраг Ранѓеловиќ

Од Википедија — слободната енциклопедија

Грешка во скриптата: Функцијата „infoboxTemplate“ не постои. Предраг Ранѓеловиќ (роден на 13 септември, 1976 во Ниш) — српски фудбалер, кој игра во нападот.

Ранѓеловиќ e земен во руски фудбалски клуб Анжи.