Патека во есен

Од Википедија — слободната енциклопедија
Патека во есен
Творец Винсент ван Гог
Година 1884
Димензии 46.0 см × 35.0 см
Место Приватна збирка

Патека во есенмаслена слика создадена во 1884 година од Винсент ван Гог.