Голцов

Од Википедија — слободната енциклопедија

Голцов може да се однесува на:

  • Голцов, општина во округот Меркиш-Одерланд, Бранденбург
  • Голцов, општина во округот Потсдам-Мителмарк, Бранденбург
  • Голцов, село во општината Хорин, округот Барним, Бранденбург
  • Голцов, општинска заедница во округот Меркиш-Одерланд, Бранденбург
  • Голчев, село во општината Мислиборж, Полска