Википедија:Фотоловови 2022/Предлози/Јелачки црн врв и Камењански водопади

Од Википедија — слободната енциклопедија

Барателот ќе треба јасно да ги претстави своите планови, образложувајќи каде и што ќе фотографира, со кое превозно средство ќе патува, колку време ќе трае потфатот, колку членови ќе учествуваат во екипата (ако ги има) и колкави се проценетите трошоци. Врз основа на содржината на барањето, заедницата ќе донесе одлука во врска со предлогот. Барањето ќе биде одобрено во оној момент кога истото ќе добие три гласа „За“ или најмалку две третини од вкупниот број на гласови во случај веќе да има три гласа „Против“ или „Воздржан“.

Ве молиме, напишете ги бараните информации за предлогот под соодветните поднаслови подолу.

Основни информации[уреди извор]

Место[уреди извор]

Јелачки Црн Врв и Камењанските водопади на Шар Планина

Траење[уреди извор]

Еднодневна акција, ден за фотолов 28.08.2022 (недела) Времетраење од 08:00-15:00 часот

Учесници[уреди извор]

Проценети трошоци[уреди извор]

Гориво на релација Гостивар-Попова Шапка 1.000 денари Патарини 120 денари Храна 950 денари Вкупно: 2.070 денари

Дискусија на заедницата[уреди извор]

Гласање[уреди извор]

  1. За --Ivan Zivkovik (Иван Ж (разговор) 21:49, 21 август 2022 (CEST))Одговори[одговори]
  2. За --Инокентиј (разговор) 13:31, 22 август 2022 (CEST)Одговори[одговори]
  3. За --Б. Јанкулоски (разговор) 20:37, 22 август 2022 (CEST)Одговори[одговори]
  4. За --Ehrlich91 (разговор) 21:04, 22 август 2022 (CEST)Одговори[одговори]

Заклучок[уреди извор]

Одобрено Согласно дадените гласови, предлогот се одобрува. Dandarmkd (разговор) 09:52, 23 август 2022 (CEST)Одговори[одговори]

Напомена

Одобрените средства ќе бидат исплатени (повратени) откако фотографиите ќе се подигнат на Ризницата (Wikimedia Commons). При подигањето, учесникот задолжително мора да ја одбере лиценцата „Криејтив комонс 4.0“, да даде што попрецизен опис на подигнатото и да долу да ја внесе категоријата Photohunt of Jelak Crn Vrv and Kamenjane Waterfalls за да ги заведе сликите на правилно место. Задолжително е на сликите да стојат и координати што би ги завел самиот апарат при сликањето. По подигањето, учесникот треба да задолжително да нè извести за тоа преку оставање на коментар на страницата за предложување.