Антони Коста

Од Википедија — слободната енциклопедија
Антони Коста

Антони Даниел Коста (англиски: Antony Daniel Costa) роден е на 23 јуни 1981 година во Лондон. Тој е пејач и текстописец и е член на британската поп група Блу.