Трошка надеж

From Википедија
Jump to navigation Jump to search

Трошка надеж e филм за тајниот агент Џејмс Бонд, во режија на Марк Форстер. Главните улоги ги толкуваат: Даниел Крејг, Олга Кириленко, Џуди Денч и Џефри Рајт.

Содржина[edit | edit source]

Агентот 007 ја следи трагата на одговорните за убиството на неговата поранешна љубов. Во потрага по вистината, тој оди во Австрија, Италија, Јужна Америка и на Хаити. Случајот со замена на идентитетот го насочува 007 кон убавата, но опасна жена, која поради свои лични причини го гони непријателот на 007, можниот член на една тајна организација, Доминик Грин.[1]

Наводи[edit | edit source]

  1. Антена, број 841, 8.8.2014, стр. 15.