Телемундо

Од Википедија — слободната енциклопедија

Телемундоамериканска телевизија која емитува програма на шпански. Таа е втор по големина произведувач на шпанска програма, после Унивизјон.

Статии за Телемундовите теленовели на Македонски
Година Серија
2009 Анали
2010 Клон (2010)
2010 Дијабло
2011 Моето срце инсистира
2012 Опасни врски
2012 Лицето на Одмаздата
2013 Забранета страст
2013 Маж на изнајмување