Сава Петровиќ Његош: Разлика помеѓу преработките

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Нема опис на уредувањето
== Белешки ==
{{Reflist|group="белешка"|refs=
<ref name="vg_1">Во периодот помеѓу 1750-1766 година прва личност во Црна Гора билабил владиката [[Василије Петровиќ Његош]]</ref>
<ref name="vg_2">Во периодот помеѓу 1767-1773 година, власта во Црна Гора се наоѓала во рацете на [[Шќепан Мали]]</ref>
}}

Прегледник