Разговор:Преселба на птиците

Од Википедија — слободната енциклопедија
Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
лого на СГГУГС „Здравко Цветковски“ - Скопје Оваа статија е дел од ВикиПроектот СКЗЦ, кој има за цел да ги координира активностите на учениците од СГГУГС „Здравко Цветковски“ - Скопје во создавањето и одржувањето на содржини на Википедија. Ако сакате да земете учество во проектот, може да ја уредите оваа статија, или да прочитате нешто повеќе на страницата на проектот, каде што меѓу другото може да се приклучите на проектниот тим и/или да дадете свој придонес на страницата за разговор.
Cscr-featured.svg Оваа статија е избрана статија на Википедија на македонски јазик. Таа ги задоволува соодветните критериуми и со согласност од вики-заедницата беше избрана за една од најдобрите статии на Википедија на македонски јазик. Доколку сакате нешто да дополните или промените во истата, слободно направете го тоа!