Предлошка:Оценка

Од Википедија — слободната енциклопедија

Наведете оценка.

Икона за документација Документација за предлошка[преглед] [уреди] [историја] [превчитај]

Предлошкава служи како систем за оценување со ѕвездички. Ако користите повеќе од шест ѕвездички, нивната големина се намалува.

Примери[уреди извор]

  • {{Оценка|4|5}} се прикажува како 4/5 ѕвездички
  • {{Оценка|0|3}} се прикажува како 0/3 ѕвездички
  • {{Оценка|3.5|6}} се прикажува како 3.5/6 ѕвездички
  • {{Оценка|8|8}} се прикажува како 8/8 ѕвездички
  • {{Оценка|5|10}} се прикажува како 5/10 ѕвездички

Поврзано[уреди извор]


Коментар Оваа предлошка содржи еден или повеќе незадолжителни параметри. Поподробно на страницата за разговор.

Оваа предлошка содржи некои крајно сложени и езотерични синтаксини елементи. Не се обидувајте да ја менувате предлошкава доколку не сте апсолутно сигурни дека целосно сфаќате за што се работи во кодот и сте подготвени целосно да ја поправите штетата која евентуално би ја нанеле. Сите испробувања правете ги во предложниот песок или во корисничкиот простор.