Предлошка:Оценка/doc

Од Википедија — слободната енциклопедија

Предлошкава служи како систем за оценување со ѕвездички. Ако користите повеќе од шест ѕвездички, нивната големина се намалува.

Примери[уреди извор]

  • {{Оценка|4|5}} се прикажува како 4/5 ѕвездички
  • {{Оценка|0|3}} се прикажува како 0/3 ѕвездички
  • {{Оценка|3.5|6}} се прикажува како 3.5/6 ѕвездички
  • {{Оценка|8|8}} се прикажува како 8/8 ѕвездички
  • {{Оценка|5|10}} се прикажува како 5/10 ѕвездички

Поврзано[уреди извор]