Предлошка:Орбиткутија Планета

Од Википедија — слободната енциклопедија
Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Пред да направите какви било измени во оваа предлошка, најпрвин продискутирате ги вашите намери на разговорната страница на ВикиПроект Астрономски објекти. Благодариме.


...


Именик[уреди извор]

This template is part of a group of templates that are used to display information about the orbital characteristics of an extrasolar planetary system. The list should always have {{OrbitboxPlanet begin}} as the first in the list, while the list should have {{Orbitbox end}} as the last in the list. This particular template can be used as follows:

{{OrbitboxPlanet
| exoplanet = <!--Name of the planet's letter (link is to be added)-->
| mass = <!--Mass of the planet, in Jupiter masses (can use mass_earth instead)-->
| mass_earth = <!--Mass of the planet, in Earth masses (can use mass instead)-->
| semimajor = <!--Semimajor axis (or distance from star) of the planet in AU-->
| period = <!--Orbital period of the planet, in days-->
| eccentricity = <!--Eccentricity of the planet-->
}}

The following templates are used together and (excluding the beginning and end) can be used multiple times in the same list as listed below.

{{OrbitboxPlanet begin}}
{{OrbitboxPlanet}} (само за вонсончеви планети и објекти што не се сигурни [не кафеави џуџиња]).
{{OrbitboxPlanet hypothetical}} (само за хипотетички планети)
{{OrbitboxPlanet disk}} (само за протпланетарни дискови)
{{Orbitbox end}}

Поврзано[уреди извор]