Прејди на содржината

Предлошка:Автотаксономија/Грмушарки

Од Википедија — слободната енциклопедија
Наттаксони
Класа: Птици [Таксономија; уреди]
Поткласа: Нови птици [Таксономија; уреди]
клад: Нововилични [Таксономија; уреди]
Ред: Врапчевидни [Таксономија; уреди]
Натсемејство: Грмушарки [Таксономија; уреди]
Подгрупи (↻ поднови)
Наведи ги сите 0 непосредни поттаксони

Википедија сè уште нема статија за таксонот Грмушарки. Можете да помогнете со тоа што ќе ја создадете. Страницата што моментално ја гледате содржи податоци за таксономијата на „Грмушарки“.


Не ви е јасно зошто сте тука? Започнете со таксономијата на Википедија.

Матичен таксон: Песнопојни (Таксономијауреди)
Ранг: superfamilia (се прикажува како Натсемејство)
Врска: Грмушарки (води кон Грмушарки)
Изумрен? не.
Секогаш да се прикажува? не.
Таксономски наводи:
Наводи за матичниот таксон:
Овие податоци се создадени со Предлошка:Taxonomy key (уреди разговор врски историја)

Содржината на категоријата е застарена? Стиснете тука за да ја подновите.