Прејди на содржината

Предлошка:Автотаксономија/Песнопојни

Од Википедија — слободната енциклопедија
Наттаксони
Класа: Птици [Таксономија; уреди]
Поткласа: Нови птици [Таксономија; уреди]
клад: Нововилични [Таксономија; уреди]
Подред: Песнопојни [Таксономија; уреди]
Подгрупи (↻ поднови)
Наведи ги сите 0 непосредни поттаксони


Не ви е јасно зошто сте тука? Започнете со таксономијата на Википедија.

Матичен таксон: Врапчевидни (Таксономијауреди)
Ранг: subordo (се прикажува како Подред)
Врска: Песнопојни (води кон Песнопојни)
Изумрен? не.
Секогаш да се прикажува? не.
Таксономски наводи:
Наводи за матичниот таксон: http://www.nature.com/ncomms/journal/v2/n8/full/ncomms1448.html
Овие податоци се создадени со Предлошка:Taxonomy key (уреди разговор врски историја)

Содржината на категоријата е застарена? Стиснете тука за да ја подновите.