Предлошка:Автотаксономија/Нововилични

Од Википедија — слободната енциклопедија
Наттаксони
Класа: Птици [Таксономија; уреди]
клад: Нововилични [Таксономија; уреди]
Подгрупи (↻ поднови)


Не ви е јасно зошто сте тука? Започнете со таксономијата на Википедија.

Матичен таксон: Нови птици (Таксономијауреди)
Ранг: clade (се прикажува како клад)
Врска: Нововилични (води кон Нововилични)
Изумрен? не.
Секогаш да се прикажува? не.
Таксономски наводи:
Наводи за матичниот таксон:
Овие податоци се создадени со Предлошка:Taxonomy key (уреди разговор врски историја)

Содржината на категоријата е застарена? Стиснете тука за да ја подновите.