Прејди на содржината

Предлошка:Автотаксономија/Птици

Од Википедија — слободната енциклопедија
Наттаксони
Класа: Птици [Таксономија; уреди]
Подгрупи (↻ поднови)
Наведи ги сите 0 непосредни поттаксони


Не ви е јасно зошто сте тука? Започнете со таксономијата на Википедија.

Матичен таксон: Птицокрили (Таксономијауреди)
Ранг: classis (се прикажува како Класа)
Врска: Птици (води кон Птици)
Изумрен? не.
Секогаш да се прикажува? да (важен ранг)
Таксономски наводи:
Наводи за матичниот таксон:
Овие податоци се создадени со Предлошка:Taxonomy key (уреди разговор врски историја)

Содржината на категоријата е застарена? Стиснете тука за да ја подновите.