Предлошка:Јавна сопственост

Од Википедија — слободната енциклопедија
(Пренасочено од Предлошка:Јавен домен)
Јавна сопственост Оваа датотека е предадена во јавна сопственост од страна на носителот на авторското право, авторското право над неа истекло или не подлега на заштита на авторски права. Ова се однесува на целиот свет.
Внимание Забелешка: Оваа ознака е застарена! Ве молиме наместо неа користете: