Предлошка:Јс-бидејќи

Од Википедија — слободната енциклопедија
Јавна сопственост

Оваа слика е во јавна сопственост бидејќи (причината треба да се наведе како прв параметар)


Внимание
Ве молиме проверете дали горенаведената причина е важечка!
Забелешка: Ако постои посебна ознака за горе наведената причина, користете ја неа.