Предлошка:Јс-САДВлада

Од Википедија — слободната енциклопедија
Јавна сопственост Ова дело е во јавна сопственост во САД бидејќи е дело на Владата на САД под условите на Наслов 17, Глава 1, Пасус 105 од законикот на САД. Видете: Авторски права.

Напомена: Ова важи само за дела на федералната влада, а не за делата на било која поединечна сојузна држава на САД, територија, државна заедница, округ, административна единица или општина.

Голем грб на САД
Голем грб на САД