Предлошка:Слободна употреба

Од Википедија — слободната енциклопедија
Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Copyrighted За оваа слика постојат определени авторски права. Праводржецот неповратнo ги предал сите права над неа, дозволувајќи слободно умножување, дистрибуирање, пренесување, користење, видоизмена или било какво искористување на било каков начин од било кого за било каква намена, комерцијална или некомерцијална, со или без наведување на авторот, исто како во јавна сопственост.