Предлошка:Јс-јас

Од Википедија — слободната енциклопедија
Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Јавна сопственост

Јас, создавачот на ова дело, со ова го предавам истото во јавна сопственост. Ова се однесува на целиот свет.
Доколку ова не е правно возможно,
Давам право секому да го користи ова дело за било каква намена, без никакви услови, освен ако не се наложуваат со закон.