Предлошка:Јс-корисник

Од Википедија — слободната енциклопедија
Јавна сопственост

Оваа слика е предадена во јавна сопственост од нејзиниот автор. Ова се однесува на целиот свет.
Во случај ова да не е законски возможно,
авторот дава права за користење на ова дело за секоја примена секому, без никакви услови, освен ако такви услови не се задолжителни со закон.
Подлежи на услови на употреба.

Икона за документација Документација за предлошка[преглед] [уреди] [историја] [превчитај]

Употреба[уреди извор]

Предлошката се користи на тој начин што се внесува следниов код: {{Јд-корисник|1=Име на корисникот|2=јазикот на Википедија на којa корисникот е матичен уредувач (на пример, en, ru, sr) во случај истиот да не е зачленет на македонската}}

На пример:

1. кодот {{Јд-корисник|1=Jagvar|2=en}}, го дава следниов резултат:
Јавна сопственост

Оваа слика е предадена во јавна сопственост од нејзиниот автор, Jagvar. Ова се однесува на целиот свет.
Во случај ова да не е законски возможно,
авторот дава права за користење на ова дело за секоја примена секому, без никакви услови, освен ако такви услови не се задолжителни со закон.
Подлежи на услови на употреба.

За пример видете ја следнава слика - Слика:Blue Phantom.JPG

2. кодот {{Јд-корисник|1=Виктор Јованоски}} или кодот {{Јд-корисник|Виктор Јованоски}} го дава следниов резултат:

Јавна сопственост

Оваа слика е предадена во јавна сопственост од нејзиниот автор, Виктор Јованоски. Ова се однесува на целиот свет.
Во случај ова да не е законски возможно,
авторот дава права за користење на ова дело за секоја примена секому, без никакви услови, освен ако такви услови не се задолжителни со закон.
Подлежи на услови на употреба.

За пример видете ја следнава слика — Слика:AZH1.gif