The Sims 3

Од Википедија — слободната енциклопедија
Прејди на: содржини, барај

The Sims 3 (се чита: да симс три) е стратегиска компјутерска игра, дел од познатиот серијал Sims во изработка на Maxis, а издадена од EA Games. Ќе биде пуштена во продажба во 2009.

The Sims 3' ќе биде софтверска игра во која целото дејство е концентрирано на контролирањето на животот на личноста или семејството кое се создава. Приказната се одвива како вистински живот на нормални луѓе со пари, вработување на работа, дружење, и слично. Играта ќе има повеќе новости меѓу кои е и слободното движење низ градот со што се постигнува надминување на недостатокот од предходните верзии т.е. веќе не се појавува прозорецот за чекање (loading).

Име Датум на излегување Нови Работи Градови Нов начин на смрт Нови професии Луѓе со кои можеш да управуваш Луѓе
Авантуристички свет 17 Ноември 2019 Нови особини,вештини и мебел,потрага,истрага гробници во три нови места фотографирање,подруми,огномет и шатори Ел Симхара(Египет),Шанг сим ла(Кина,Чампс ле Симс(Франција Проклетства од мумии и замки. Египетски,Кинески и Француски Симсови Мумии
Амбиции 1 Јуни 2010 Нови работи,вештини,особини,професии,перење веш,тетовирање,ваљарство,иновации Твинброк Од метеор Учител,архитект,доктор,пожарникар,детектив,стилист,рибар,градинар,пронаоѓач,нектар,сликар,фотограф,ваљар,писател Сим-Бот(Роботи)
Касно во ноќта 26 Октомври 2010 нови професии,вештини,особини,облека,накит,мебел,излегувања,згради,џакузи,лифтови,големина на гради(цицки),големина на мускули,бендови,хороскоп,базен,фонтани Бриџпорт глумец,режисер,шанкер,член од бенд од жед(само вампири) познати личности,музичари,папараци,батлери вампири
Генерации 31 Мај 2011 игралиште за деца, нови интеракции и карактеристики, вицови, влакната на телото, нови видови на партии, спомени, церемонии, игри, спирални скали, вода слајдови, град перници, дрво куќа, дипломирањето, барови, свадби, хемиски собата, наоѓав во интернат, балетот, извидници Бебиситер забавувач и танчер Пример Пример
Пример Пример Пример Пример Пример Пример Пример Пример
Пример Пример Пример Пример Пример Пример Пример Пример
Пример Пример Пример Пример Пример Пример Пример Пример
Пример Пример Пример Пример Пример Пример Пример Пример
Пример Пример Пример Пример Пример Пример Пример Пример
Пример Пример Пример Пример Пример Пример Пример Пример
Пример Пример Пример Пример Пример Пример Пример Пример
Пример Пример Пример Пример Пример Пример Пример Пример