Прејди на содржината

2006, DVD Тоше Проески - стадион '06 - Live

Од Википедија — слободната енциклопедија
Live DVD - Стадион 23.6.2006

Список на композиции[уреди | уреди извор]

1. По тебе
2. Рани на усни
3. Громови на душа
4. Зошто отиде
5. Малечка
6. Ден за нас
7. Кој ли ти гризе образи
8. Ако ме погледнеш во очи
9. Уште една скала
10. You can leave hat on
11. Јовано, Јованке feat Биља Крстиќ
12. Сонце во твоите руси коси
13. Лошо ти стои
14. Место на злосторот
15. Во коси да ти спијам
16. Чија си
17. Срце није камен
18. Тајно моја
19. Nothing else matter
  • Издавач:
"Award Entertainment" Македонија
Live Double DVD - Реиздание, Стадион 29.6.2004, Стадион 23.6.2006


Список на композиции, Реиздание 2008[уреди | уреди извор]

DVD 1
1. Илузија
2. Го лажам секој нов рефрен
3. Уште една скала
4. Ден за нас
5. Љубена
6. Ех да сум злато
7. Скрши ме
8. Ако ме погледнеш во очи
9. Hold me tight
8. Ангел си ти
11. Жена балканска
12. Ој девојче, девојче
13. Six Angels - Life
14. Еј Синоока, Еј Босонога
15. Велам
16. Соба за тага
17. Сон егзотичен
18. Руски рулет
19. Излажи ме
20. Во коси да ти спијам
21. Студена
22. Чија си
23. Сонце во твоите коси
24. Твоите бакнежи на моите бели кошули
25. Fragile
26. Life
27. Тајно моја
28. Излажи ме
29. Чија си
DVD 2
1. По тебе
2. Рани на усни
3. Громови на душа
4. Зошто отиде
5. Малечка
6. Ден за нас
7. Кој ли ти гризе образи
8. Ако ме погледнеш во очи
9. Уште една скала
10. You can leave hat on
11. Јовано, Јованке feat Биља Крстиќ
12. Сонце во твоите руси коси
13. Лошо ти стои
14. Место на злосторот
15. Во коси да ти спијам
16. Чија си
17. Срце није камен
18. Тајно моја
19. Nothing else matter
  • Издавач:
"Award Entertainment" Македонија