Разлика помеѓу преработките на „Разговор со корисник:Tha Casper“

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
незнам бато, многу сум зафатен со мојата слава, неам слушнато за тебе :) остај то, жити сѐ ко ќе пишиш пиши наводници наши „“ ама стварно плиз плиз, оти очите ми паѓат ко ќе треба да ги менвам тие наводниците... остај то, пиши во минато неопределено време... пример комунизмот бил, а не комунизмот беше... имаме таква политика на пишење на статии (не ми текна мене значи, сите така викат)... плус не сме биле таму во комунизмот па да речиме са комунизмо беше... дедоми ај да речи, ама јас и ти не :) ајт поздрав
[[Слика:Inverted Pentagram.svg|10px]] [[Корисник:Guitardemon666|<font color="#00FF00">g</font><font color="#9966CC">u</font><font color="#FF6633">i</font><font color="#006633">t</font><font color="#CC00CC">a</font><font color="#FF0000 ">r</font><font color="#383838 ">d</font><font color="#008B8B">e</font><font color="#7FFF00">m</font><font color="#FF8C00">o</font><font color="#888888">n</font><font color="#008B8B">6</font><font color="#E9967A">6</font><font color="#FF69B4">6</font>]] [[Слика:Inverted Pentagram.svg|10px]] [[Разговор со корисник:Guitardemon666|<small><small><small>''муабет''</small></small></small>]] [[Слика:Inverted Pentagram.svg|10px]] [[Корисник:Guitardemon666|<font color="#00FF00">g</font><font color="#9966CC">u</font><font color="#FF6633">i</font><font color="#006633">t</font><font color="#CC00CC">a</font><font color="#FF0000 ">r</font><font color="#383838 ">d</font><font color="#008B8B">e</font><font color="#7FFF00">m</font><font color="#FF8C00">o</font><font color="#888888">n</font><font color="#008B8B">6</font><font color="#E9967A">6</font><font color="#FF69B4">6</font>]] [[Слика:Inverted Pentagram.svg|10px]]
 
наводниците ми се тие нашите... еве: „“ - различни се од твоите, незнам зашто... за времето ќе се поправам, и за ѝ,ѐ,сѐ.... и така...--[[Корисник:Tha Casper|tha Ca$per]] 09:42, 15 декември 2006 (UTC)
80

уредувања

Прегледник