Кориснички права

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Изберете корисник  
Преглед на корисничките групиПоглед на правата на корисникот Hristijan Kicho (разговор | придонеси)

Член на: Автопрегледувачи, Уредници

Подразбран член на: Автопотврдени корисници

Дневник на корисничките права

  • 23:48, 18 јануари 2018 Ehrlich91 (разговор | придонеси) го измени групното членство на Hristijan Kicho од (нема) во уредник и автопрегледан корисник (долготрајни добри уредувања)