Разговор со корисник:Roce

Содржината на страницата не е поддржана на други јазици.
Од Википедија — слободната енциклопедија

Добредојде!

Здраво, Roce, и добредојде на Википедија! Благодариме за Вашите придонеси. Се надеваме дека Ви се допадна местото и одлучивте да останете. Еве некои страници кои можат да Ви бидат од помош:

Се надевам дека ќе уживате во уредувањето и во тоа што сте википедијанец! Ве молам потпишувајте ги вашите пораки на страниците за разговор користејќи четири тилди (~~~~); ова автоматски ќе го внесе Вашето корисничко име и датумот. Ако ви треба помош, видете Портал/Помош, слободно обратете ми се мене, или поставете го прашањето на оваа страница и ставете {{помош}} пред прашањето. Повторно, добредојде! --MacedonianBoy (разговор) 22:58, 1 февруари 2009 (UTC)

Северна Кореја[уреди извор]

Здраво, Roce. мене ми е многу мило што решивте да ни помогнете во создавањето на подобра енциклопедија на македонски јазик. Но, сакам да Ви укажам дека не смеете да се потпишувате на страниците на кои сте вршеле промени. Секое Ваше уредување се забележува во историјата на страницата, која се наоѓа меѓу алатките во горниот дел. Поздрав и успешна работа.--Kiril Simeonovski (разговор) 19:27, 17 февруари 2009 (UTC)

ЗА КОРЕЈА[уреди извор]

ЗДРАВО НА СИТЕ ВО ОВАА ЕНЦИКЛОПЕДИЈА,НО КОЈ ГО НАПИШАЛ ОФИЦИЈАЛНОТО ИМЕ НА СЕВЕРНА КОРЕЈА -НАРОДНА ДЕМОКРАТСКА РЕПУБЛИКА КОРЕЈА?ОФИЦИЈАЛНО ИМЕ Е ДЕМОКРАТСКА НАРОДНА РЕПУБЛИКА КОРЕЈА И ТОА ОФИЦИЈАЛНО ИМЕ ГО ДОБИЛЕ НА 25 АВГУСТ 1948 ГОД.ПОЗДРАВ ОД САШКО

Ок Готово Преместена е. --MacedonianBoy 22:30, 2 март 2009 (UTC)

ЗА КОРЕЈА[уреди извор]

ЗДРАВО НА СИТЕ ВО ОВАА ЕНЦИКЛОПЕДИЈА,НО КОЈ ГО НАПИШАЛ ОФИЦИЈАЛНОТО ИМЕ НА СЕВЕРНА КОРЕЈА -НАРОДНА ДЕМОКРАТСКА РЕПУБЛИКА КОРЕЈА?ОФИЦИЈАЛНО ИМЕ Е ДЕМОКРАТСКА НАРОДНА РЕПУБЛИКА КОРЕЈА И ТОА ОФИЦИЈАЛНО ИМЕ ГО ДОБИЛЕ НА 25 АВГУСТ 1948 ГОД.ПОЗДРАВ ОД РОЧЕ.

Здраво[уреди извор]

Здраво и добредојде на македонскава Википедија. Сакам да ти укажам на една работа а тоа е статиите се пишуваат со мали букви, не со големи. Избегнувај големи букви кога уредуваш статии, не важи за страните за разговор иако е препорачливо и таму да користиш мали букви. Поздрав --MacedonianBoy 22:38, 2 март 2009 (UTC)