Прејди на содржината

Разговор:Меѓународна скала на јадрени настани

Содржината на страницата не е поддржана на други јазици.
Од Википедија — слободната енциклопедија

Се обидов да ја преместам оваа статија кон Меѓународна скала на нуклеарни настани, но не ми успеа поради следново:

Немате дозвола за преместување на оваа страница, од следнава причина: „Меѓународната скала на нуклеарни настани“ не може да се премести на „Меѓународна скала на нуклеарни настани“, бидејќи насловот „Меѓународна скала на нуклеарни настани“ е забранет за создавање. Се совпаѓа со следнава ставка на црниот список: .*[ⱧȢƪƪҤҺԊѓԍҥҩԌЃϓғҒЊӷⱤɌɍᵲᶉɼᵃᵍᴱᵣ].* <casesensitive | moveonly> # Letter lookalikes; none of these are currently used in any mainspace title

Па, кој може да го среди овој проблем, нека помогне (Zdravko (разговор) 10:00, 21 ноември 2021 (CET))[одговори]