Пропагандна функција

Од Википедија — слободната енциклопедија
Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето

Пропагандната функција се состои во пропагирање на шпедитерот (како, на пример, пропагирање на одделни видови транспорт или на определени субјекти кои учествуваат во транспортот и др.).