Предлошка:Треба превод-вметнато

Од Википедија — слободната енциклопедија

[на македонски?]

Икона за документација Документација за предлошка[преглед] [уреди] [историја] [превчитај]

Употреба[уреди извор]

Оваа предлошка прикажува забелешка во текстот дека извесен израз или реченица треба да се преведе на макдонски.

За да ја користите предлошката, ставете {{треба превод-вметнато}} до редот што треба да се преведе. Ова ќе биде порака за уредниците дека тој ред треба да се преведе на македонски.

Поврзано[уреди извор]