Предлошка:Треба превод-вметнато/doc

Од Википедија — слободната енциклопедија

Употреба[уреди извор]

Оваа предлошка прикажува забелешка во текстот дека извесен израз или реченица треба да се преведе на макдонски.

За да ја користите предлошката, ставете {{треба превод-вметнато}} до редот што треба да се преведе. Ова ќе биде порака за уредниците дека тој ред треба да се преведе на македонски.

Поврзано[уреди извор]