Предлошка:Автотаксономија/Папагаловидни

Од Википедија — слободната енциклопедија
Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Наттаксони
Класа: Птици [Таксономија; уреди]
Поткласа: Нови птици [Таксономија; уреди]
Ред: Папагаловидни [Таксономија; уреди]
Подгрупи (↻ поднови)
Наведи ги сите 0 непосредни поттаксони


Не ви е јасно зошто сте тука? Започнете со таксономијата на Википедија.

Матичен таксон: Нововилични (Таксономијауреди)
Ранг: ordo (се прикажува како Ред)
Врска: Папагаловидни (води кон Папагаловидни)
Изумрен? не.
Секогаш да се прикажува? да (важен ранг)
Таксономски наводи: http://paleodb.org/cgi-bin/bridge.pl
Наводи за матичниот таксон:
Овие податоци се создадени со Шаблон:Taxonomy key (уреди разговор врски историја)

Содржината на категоријата е застарена? Стиснете тука за да ја подновите.