Луково

Од Википедија — слободната енциклопедија

Луково е топоним со којшто се именувани:

Македонија[уреди | уреди извор]

Егејска Македонија[уреди | уреди извор]

Албанија[уреди | уреди извор]

Србија[уреди | уреди извор]