Категорија:Екрански снимки за праведна употреба

Од Википедија — слободната енциклопедија

Сликите во оваа категорија се екрански снимки за праведна употреба согласно американскиот закон за авторски права. Некои од овие слики може да не се користат за праведна употреба и може да прават проблеми со авторските права.

Екранските снимки не се професионални фотографии и не се промотивни слики од филмови.

Поткатегории

Оваа категорија ги содржи следниве 3 поткатегории од вкупно 3.