Предлошка:Неслободна екранска снимка од програм

Од Википедија — слободната енциклопедија
Copyrighted

Ова е екранска снимка на програм под авторски права, и авторските права за неговата содржина најверојатно ги поседува авторот или компанијата што ја создала програмската опрема. Се верува дека, во ограничен број, екранските снимки се користат:

  • за идентификација на програмот
  • во отсуство на слободна алтернатива
  • за праведна употреба
⚠ Ако ова е екранска снимка на слободна програмска опрема (GPL, BSD, итн.), тогаш не ја користете оваа предлошка!
Користете ја соодветната лиценцата или предлошката {{Слободна екранска снимка}}.


Икона за документација Документација за предлошка[создај]