ЖС „Илинден“

Од Википедија — слободната енциклопедија
Илинден is located in Република Македонија
Илинден
Илинден
Илинден (Република Македонија)

Железничката станица „Илинден“железничка станица во Република Македонија, со следниве географски координати: СГШ 41o 59' 55'', ИГД 21o 34' 36''.