Вичишта (појаснување)

Од Википедија — слободната енциклопедија

Вичишта може да се однесува на:

  • Вичишта (алб. Вичишт) — село во Голо Брдо, Албанија
  • Вичишта (грч. Ники) — село во Општина Рупишта, Костурско, Егејска Македонија