Шаблон:Wikipedialang

Од Википедија — слободната енциклопедија
Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето

Оваа википедија е на македонски јазик. Започната е во текот на 2003 година, а во моментов содржи 103.885 статии. Постојат многу други википедии; најголемите се прикажани подолу.

Целосен список · Амбасада


Забелешка: Кога ќе додавате нов јазик, исто така подновете ја и страницата Шаблон:Јазици на главната страница.