Статистики

Прејди на: содржини, барај
Статистики за страници
Статии85.733
Страници
(Сите страници на викито, вклучувајќи страници за разговор, пренасочувања и тн.)
391.232
Подигнати податотеки7.185
Статистики на уредувања
Број на уредувања од започнувањето на Википедија4.281.131
Просечен број на уредувања по страница10,94
Статистики за корисници
Регистрирани корисници60.731
Активни корисници (список на членови)
(Корисници кои имаат извршено некое дејство во претходните 30 дена)
195
Ботови (список на членови)92
Администратори (список на членови)15
Бирократи (список на членови)4
Уредници (список на членови)78
Оценувачи (список на членови)27
Автопрегледувачи (список на членови)30
Стјуарди (список на членови)0
Создавачи на сметки (список на членови)0
Увoзници (список на членови)0
Прекувики-увoзници (список на членови)0
Исклучоци од IP-блокирање (список на членови)5
Скривачи (список на членови)0
Автопатролери (список на членови)23
Патролери (список на членови)16
Автооценувачи (список на членови)22
Координатори на курсеви (список на членови)9
Мрежни доброволци на курсеви (список на членови)8
Универзитетски доброволци на курсеви (список на членови)6
Наставници на курсеви (список на членови)8
Притајувачи (список на членови)0
Ботови за „Тек“ (список на членови)2
Проверувачи на корисници (список на членови)0
Потврдени корисници (список на членови)0
Други статистики
Масовни пораки во редица0

Други статистики

Поврзано: Википедија:Статистики и Категорија:Википедија:Статистика - целосен список на статистички страници.

Други Википедии

Оваа википедија е на македонски јазик. Започната е во текот на 2003 година, а во моментов содржи 85.733 статии. Постојат многу други википедии; најголемите се прикажани подолу.

Целосен список · Амбасада