Прејди на содржината

Предлошка:Wikipedialang

Од Википедија — слободната енциклопедија

Оваа википедија е на македонски јазик. Започната е во текот на 2003 година, а во моментов содржи 145.450 статии. Постојат многу други википедии; најголемите се прикажани подолу.

Целосен список · Амбасада