Стадион Кукуш

Од Википедија — слободната енциклопедија
Стадион Кукуш
Место Турново, Македонија
Отворен
Сопственик ФК Турново
Оператор ФК Турново
Подлога Трева
Игра ФК Турново
Гледачи 1.500

На стадионот Кукуш своите средби како домаќин ги игра ФК Турново.