Раководење со филтерот за злоупотреби

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Од последните 4.194 дејства, 0 (0%) го достигнаа условното ограничување 1.000, и 78 (1,86%) се совпаѓаат со барем еден од тековно вклучените филтри.

Добре дојдовте на посредникот за раководење со Филтерот за злоупотреби. Филтерот за злоупотреби е автоматизиран програмски механизам за примена на автоматска хевристика врз сите дејства. Овој посредник дава список на утврдени филтри, и истиот овозможува нивно менување.

Сите филтри

Нагодувања
Назнака на филтерот Опис достапен за јавноста Последици Статус Последна промена Видливост
1 Создавање кратки страници Предупреди, Забрани Вклучен 18:59, 18 февруари 2016 од Ehrlich91 (разговор | придонеси) Јавен
2 Спамување на страниците за разговор на статиите Предупреди, Забрани Вклучен 19:48, 18 февруари 2016 од Ehrlich91 (разговор | придонеси) Јавен
3 Бришење на содржини од страниците Предупреди, Забрани Вклучен 10:48, 20 февруари 2016 од Ehrlich91 (разговор | придонеси) Јавен
4 Отстранување на шаблонот „Песок“ Предупреди, Забрани Вклучен 14:46, 24 февруари 2016 од Ehrlich91 (разговор | придонеси) Јавен
5 Спамување во именскиот простор на Википедија Предупреди, Забрани Вклучен 14:47, 24 февруари 2016 од Ehrlich91 (разговор | придонеси) Јавен
6 Спамирање на песокот Предупреди, Забрани Вклучен 02:16, 4 август 2017 од Bjankuloski06 (разговор | придонеси) Јавен
7 Повторени знаци Предупреди, Забрани Вклучен 15:13, 4 август 2017 од Bjankuloski06 (разговор | придонеси) Јавен
8 Текст под категориите Предупреди, Забрани Вклучен 03:57, 8 септември 2017 од Bjankuloski06 (разговор | придонеси) Јавен
9 Создавање празни страници Предупреди, Забрани Вклучен 12:59, 22 септември 2017 од Bjankuloski06 (разговор | придонеси) Јавен