Поврзани промени

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето

Внесете страница за да ги видите промените кои водат кон или од неа. (За да ги видите членовите на категорија, внесете Категорија:Име на категоријата). Промените во страниците во набљудувањата се задебелени.

Нагодувања за скорешни промени Прикажи скорешни 50 | 100 | 250 | 500 промени во последните 1 | 3 | 7 | 14 | 30 дена
Скриј најавени корисници | Скриј анонимни корисници | Скриј мои уредувања | Прикажи ботови | Скриј ситни промени | Прикажи ја категоризацијата на страниците | Прикажи Википодатоци | Скриј проверени уредувања
Прикажи нови промени почнувајќи од 1 декември 2021 09:16
   
Име на страницата:
Список на кратенки:
ВП
Уредување на Википодатоци
Н
Нова страница (погл. и списокот на нови страници)
с
Ова е ситна промена
б
Ова уредување е направено од бот
(±123)
Големинска промена на страницата во бајти
Привремено набљудувана страница

30 ноември 2021

  • Македонци[уредувања во исчекување] 18:44 −944Ф. Т. разговор придонеси(Отстранување на бесмислени промени од друг корисник. 1) Современите Македонци се Словени, а тоа е научно докажано. 2) Не постои нешто како „етничко знаме на македонскиот народ“, а прикаченото знаме беше на Античка Македонија. 3)Избришани се слики од Св. Наум Охридски и Св. Климент Охридски за да се стави слика од Персеј. Промениве се смешни, да не речам апсурдни. Немаме потреба да наведуваме дека сме посебен народ, тоа се подразбира, а особено не со вакви бесмислени промени.) Ознака: Нагледно уредување