Кориснички права

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Изберете корисник  
Преглед на корисничките групиПоглед на правата на корисникот INkubusse (разговор | придонеси)

Член на: Автопатролери, Автооценувачи, Патролери, Оценувачи

Подразбран член на: Автопотврдени корисници

Дневник на корисничките права

  • 01:26, 20 мај 2010 Boyan разговор придонеси го измени групното членство на INkubusse од администратор во администратор, оценувач, автопатролер, патролер и автооценувач
  • 02:36, 27 мај 2008 Misos разговор придонеси го измени групното членство на INkubusse од (нема) во администратор (изгласан од заедницата)