Секс кукли

Од Википедија — слободната енциклопедија
Податотека:ORIENT INDUSTRY 40th Anniversary -LOVE DOLL- 20.jpg
Нова генерација на врвна секс-кукла или манекен што може да се понесе.

Секс кукли (љубовни кукли) се сексуални помагала кои се во големина на сексуален партнер и служат за помош при мастурбација.

Секс куклите можат да содржат цело тело и лице, или само некој дел како на пример вагина, пенис, уста за сексуална стимулација. Деловите некогаш вибрираат и можат да се преместуваат, додека некои не можат.